Siyah-beyazlı ekibin yeni hamlesi Hakim Ziyech

Siyah-beyazlı ekibin yeni hamlesi Hakim Ziyech

Türkiye transfer ve tescil sezonunun bitmesine az kala çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ın, Chelsea'nin yıldızı Hakim Ziyech'in de radarına girdiği öğrenildi.

Türkiye transfer ve tescil sezonunun bitmesine az kala çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ın, Chelsea'nin yıldızı Hakim Ziyech'in de radarına girdiği öğrenildi. İşte detaylar... Burnley, Beşiktaş'a Wout Weghorst'un sözleşmesini iptal etmesi için 2 milyon 825 bin euro ödedi. Wout Weghorst'un ayrılmasının ardından Beşiktaş'ta bir ayrılık daha yaşandı.

ABOOBAKAR İMZALANDI

Wout Weghorst'un ayrılmasının ardından Beşiktaş tanıdık bir ismi ön saflara kattı. Siyah Beyazlılar, Kamerunlu forvet Vincent Aboubakar'ı kadrosuna kattı. Beşiktaş'la sözleşme imzalayan Vincent Aboubakari'nin masrafları KAP'a (KAP) bildirildi. Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: betpas

"Profesyonel futbolcu Vincent Pate Aboubari, oyuncuyla 2024-2025 sezonunun sonuna kadar geçerli olmak üzere iki buçuk yıllık artı bir yıllık opsiyonlu sözleşme imzaladı. 21.01.2023 tarihinde 2022-2023 sezonu için imza ücreti 1.140.000 Euro ve net 1.555.000 Euro. Kalan sezonlarda sezon başına net 3.110.000 Euro garanti ücretine ek olarak, maksimum 12 Euro net ücret, 4000 Euro'ya bağlıdır, Teknik direktör Şenol Güneş'in takımında görmek istediği yılın futbolcusu için 3 milyon euro tavsiye, 1 milyon euro performans bonusu 20 euro ve olası satışların yüzdesi. Habere göre, kariyerine Beşiktaş'ta devam etmesi için kulübünü zorlayan Hadziahmetovic, yaklaşık 600 bin euroluk taleplerinden vazgeçti.

Kartal ile 4,5 yıllık sözleşme imzalayan Hadziahmetovic'in yılda 1 milyon euro kazandığı ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.