Siyasi partilerden terör saldırısına kınama mesajı

Siyasi partilerden terör saldırısına kınama mesajı

Genç Parti İzmir İl Başkanlığı’nın daveti ile Yeniden Refah Partisi, Güzel Parti, Doğru Parti ve Gelecek Partisi bir araya gelerek dün İstanbul Beyoğlu’nda İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı saldırıyı kınadı.

Genç Parti İzmir İl Başkanı Koray Günüç, faaliyet gösteren bütün siyasi partilerin söz konusu açıklamaya davet edildiğini kaydetti. Basın açıklamasını katılan partiler adına Yeniden Refah Partisi İzmir İl Başkanı Cemal Arıkan okudu.

Yapılan ortak açıklamanın ardından yarın (15 Kasım) saat 14.00’da tekrardan bütün siyasi partilere davet göndererek vefat edenlerin anısına düzenlenecek anmaya davet edecekleri vurgulandı.

whatsapp-image-2022-11-14-at-16-57-44-1.jpeg

Ortak basın açıklamasını okuyan Yeniden Refah Partisi İzmir İl Başkanı Cemal Arıkan, “Terörü, terör örgütlerini ve destekçilerini lanetlemek, yüreği yanan ve terör saldırısında hayatlarını kaybeden terör şehidi yakınlarına ve ailelerine ve yaşanan acı olayda yaralı kurtulan vatandaşlarımıza destek olmak, milletçe birlik ve beraberliği pekiştirmek ve teröre lanet amacıyla toplanmış bulunmaktayız. Bunun gibi terör olaylarının tekrarlanmaması için ülkece ve milletçe topyekûn tepkimizi daha gür sesle dile getirmeliyiz. Terör olayında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet ve ailelerine başsağlığı diler, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz” dedi.

“BEKLENTİMİZ ORTAK TEPKİ”

Genç Parti İzmir İl Başkanı Koray Günüç, beraberlik mesajı vererek, “Siyasi partiler ne kadar farklı düşüncelerde de olsa her zaman İzmir’de birlik beraberlik olmuştur. Biz de bu beraberliği düşündük ve herkesi davet etik. Beklentimiz bu terör saldırısına ortak tepki koymaktı. Ben hiçbir il başkanının aleyhinde konuşmak istemiyorum. Başka işleri programları vardır ben hepsine saygı duyuyorum. Kendi fikirleri” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum