Skandal görüntü! Seçim aracının mazotunu belediye dolduruyor!

Skandal görüntü! Seçim aracının mazotunu belediye dolduruyor!

AK Parti seçim aracının deposunu belediye doldurdu!

İzmir Menderes’te AK Parti’nin seçim arabaları, AK Parti'li Menderes Belediyesi'nin Görece garajından yakıt doldururken görüntülendi.  AK Parti’li Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun Haziran ayı Meclis toplantısında Başkanlık önergesi ile belediyeyi ‘hizmet’ için kredi kullanmak suretiyle 8 milyon lira daha borçlandırması ve ardından bu görüntülerin ortaya çıkması seçim için belediyenin borçlandırıldığı yorumlarına neden oldu. 

mdrs-yakit--baskan-onerge-(1).jpeg

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarının hızlandığı ilçede Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala, AK Parti seçim araçlarının belediyenin garajından yakıt doldurulurken görüntülenmesini “Biz İnce peşinde koştururken, birileri ince ince götürüyor!” diye yorumladı. Pala, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun, ilçe belediyesine ait arsa, bina ve hazine arazilerini sattığını ve belediyeyi sürekli olarak borçlandırdığını dile getirerek, başkanın  belediyenin bütün imkanlarını AK Parti’nin seçim çalışmaları için kullandırdığını bunun büyük bir ayıp ve Menderes halkına ihanet olduğunu söyledi.

BAŞKAN SOYLU BELEDİYEYİ BATIRDI!

CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala, belediyenin sürekli olarak borçlandırıldığını ifade ederek şunları dile getirdi: “AKP’li Başkan Bülent Soylu sık sık  belediye meclisine borçlanma önergesiyle çıkıyor. Bunu Haziran ayı meclisinde de 8 milyon olarak gördük. Seçim öncesi belediye ‘hizmeti’ için bu kadar borçlanmanın altında bir şey aramamıza gerek yoktu, biliyorduk ama seçmenlerin parti aracını belediye garajından yakıt doldururken görüntülemesi bizi yanıltmamış, doğrulamış oldu. Menderes küçük bir belediye, Sayın Soylu eline geçeni satarak, sürekli borçlanarak belediyeyi resmen batırdı.”

"BELEDİYEYİ AKP’NİN SEÇİM BÜROSUNA ÇEVİRDİ!"

Belediyenin seçimler öncesi aktif şekilde AK Parti’nin seçim propagandaları için kullanıldığını dile getiren CHP’li Pala, “Erzak yardımları, afişler, bayraklar ve yakıt derken başkan belediyeyi AKP’nin seçim bürosuna çevirdi. Ayrıca, Menderes Tekeli Yörükler Derneği’nin her yıl Eylül ayında yaptığı geleneksel Yörük Şenliği’ni dernekten bağımsız şekilde seçim öncesi 22 Haziran’da yapıyor. Telaş ve korku dağları öyle bir sardı ki yaz başında kömür dağıtan zihniyetin yaz başında Yörük şenliği yapması da normal! Neden sürekli borçlandığı ve en son neden 8 milyona ihtiyaç duyduğu işte şimdi daha net bir şekilde anlaşıldı. Menderes halkının malını, mülkünü, rızkını kendi çıkarları için harcadığını artık herkes görüyor.  Menderes halkına ihanet ettiğini bütün Menderes biliyor, görüyor. Menderes halkının tüm bunlara rağmen yılmamasını, önce Sayın Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığında nefes almasını ve 9 ay daha sabretmesini istiyorum. Satan değil üreten ilçe Menderes olarak hafızalara kazınacağız, sabredin az kaldı” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.