Snapchat, o özelliğini kullanıma sundu

Snapchat, o özelliğini kullanıma sundu

Snapchat, sese tepki veren ilk filtresini kullanıma sunmaya başladı. Yüzünüzü kaplayan hayvan maskesi duyduğu seslere göre hareket ediyor.

Snapchat, sese tepki veren ilk filtresini kullanıma sundu. Şirket, seslere tepki verecek daha fazla filtre yapmayı ve bunları yaymayı planladığını söyledi.

Mesajlaşma platformu daha önce Lenslerini tanıtmıştı. Yüz Lensleri kullanıcıların yüzlerini ve seslerini başka bir şeye çevirmelerine izin veriyor. Öte yandan, Dünya Lensi, kullanıcıların uygulamada çevreyi değiştirmelerine izin vermemekle birliktecanlı olmayan şeyleri hayata geçiriyor.

Yüzünüzü kaplayan hayvan maskesinin kulakları, duyduğu sese göre titriyor veya ışıldıyor. Filtrenin gözleri de yine sese duyarlı olarak hareket ediyor.


Gökyüzü balinaları kadar hayranlık uyandıran bir şey olmasa da, Snapchat bir çok şeyin ilki olduğunu söylüyor. Şirket önümüzdeki haftalarda seslere tepki veren daha fazla Lensi piyasaya sürmeyi planlıyor.

Sese tepki veren filtre şimdilik bazı kullanıcılara sunuldu. Şirket önümüzdeki haftalarda daha fazla yayılacağını söylüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.