Sodexo Kart Geçen Yerler

Sodexo Kart Geçen Yerler

İşletmelerin çalışanlarına öğle arasında yemek ödemeleri için verdiği sodexo kart, birçok yerde kullanılmaktadır.

Kurumsal firmaların çalışanlarına kolaylık sağlamaları için uyguladıkları bu sistem ile Cafe ve restoranlarda yemeklerinizin ödemesini yapabilirsiniz. Sodexo geçen yerler hakkında daha fazla bilgi edinmek için ise kartın internet sitesini inceleyebilirsiniz. 

Kurumsal firmaların uyguladıkları yemek kartı sistemi ile çalışanlar, öğle arasında yedikleri yemeğin ödemesini yapmaktadırlar. Birçok kurum ve firmanın çalışanları için verdiği bu kartın çeşitleri bulunmaktadır. Sodexo Kart, bu kartlardandır ve yemek işletmelerinde ödeme için kullanılmaktadır. Firmaların verdiği bu kartın limiti ise her ay yenilenmekte ve işletme sahipleri tarafından yeni bakiye yüklenmektedir. 

Sodexo Kartının Geçtiği Yerlerin İsimleri 

Kurumsal firmaların çoğunun çalışanlarına verdiği yemek kartı Sodexo, büyük Cafe ve restoranlarda geçerlidir. Restoran ve cafelerin dışında başka yerlerde de geçerli olan sodexo kartı, ay sonuna kadar istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yemek kartı olarak kullanılan sodexo kartın geçerli olduğu bu yerlerden biri de Happy Center’dir. 

Sodexo kart geçen yerler listesinde akaryakıt istasyonları ve mağazalarda vardır. Benzin istasyonlarında ve giyim mağazalarında gerekli olan sodexo kartın bakiyesi, ay sonu geldiğinde yenilenmektedir. Bu nedenle sodexo kartınıza yüklenen para miktarını ay sonu gelmeden harcamanız gerekmektedir. 

Sodexo kartları, yemek harcamalarında kullanılır ve birçok cafede geçerlidir. Tüm Cafe ve restoranlarda geçerli olan sodexo kartı, aynı zamanda başka yerlerde de kullanabilmeniz mümkündür. Bakiyesi 750 TL’ye kadar olan Sodexo kartın limiti ay sonuna kadar harcanmalıdır. Ay sonu geldiği zaman işletme sahipleri tarafından yenilenen sodexo kartı kullanabileceğiniz bu yerler market ve mağazalardır. Bu mağaza ve marketlerin isimlerini ise sodexo kartın internet sitesi üzerinden kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. 

https://www.kredivepara.com/

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.