ŞOK: Bülent Ersoy 2 Yıl Hapisle Yargılanıyor

ŞOK: Bülent Ersoy 2 Yıl Hapisle Yargılanıyor

Diva olarak tanınan Bülent Ersoy hakkında hapis cezası istenildi.

Kısa bir süre önce vefat eden Oya Aydoğan'ın hastahanede yattığı süreç içerisinde ziyaretine giden ve bu esnada Lerzan Mutlu için çok sert ifadeler kullanan Bülent Ersoy "Ben adamın canlı yayınını basarım" demişti. Bu sözleri nedeniyle Ersoy hakkında 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Ersoy iddiaları reddetti

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan iddianamede Ersoy şüpheli olarak yer aldı. İfade veren Bülent Ersoy suçlamalara redderek söylediği sözlerle tehdit etmediğini canlı yayına çıkarak gerçekleri açıklamayı kast ettiğini söyledi.  Savcılık, Ersoy'un 6 aydan 2 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep ettiği iddianameyi başsavcılığın onayına gönderdi. İddianamenin kabul edilmesinin ardından Bülent Ersoy, sanık olarak hakim karşısına çıkacak. 

Ersoy Oya Aydoğan'ın yattığı hastahanenin çıkışında Lerzan Mutlu için, "Ben o kıza çok sinirliyim. O haddini çok aşıyor. Sen kime sesini yükseltiyorsun. Oya o kadar içine atan bir kız ki, cevap veremez sana. Şu anda konuşulacak bir ortam değil. Hepimiz zaman içerisinde beraber çalıştığımız insanlarla ters düşmüşüzdür. Bu olacak şeyler fakat bunu fevriliğe dökerek, çirkin kelimelerle bezeyerek sesini yükseltmek. Sen kime sesini yükseltiyorsun. Dua etsin kafam dolu. Adamın canlı yayınını basarım" demiş, bu sözleri uzunca bir süre magazin dünyasında tartışılmıştı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.