‘Sokak Hayvanları Yararına’ destek gecesi düzenledi!

‘Sokak Hayvanları Yararına’ destek gecesi düzenledi!

Şişli’de SEAMOON gece kulübünde  ‘Sokak Hayvanları Yararına’ program düzenlendi. Gecenin organizasyonunu Mehmet Ateş’in yaptığı gecenin sunuculuğunu ise Kadir Balık üstlendi.

Farklı müzik gruplarından sanatçıların destek verdiği geceye katılanlar sahipsiz hayvanlara yardım eli uzattı. Geceden elde edilecek gelirin sokak hayvanları yararına kullanılacağını belirtildi.

Gecenin organizasyonluğunu yapan Mehmet Ateş, “Ben 5 yıldır sokak hayvanları yararına organizasyonlar yapıyorum. Böyle bir gecede sanatçı arkadaşlarımız da sağ olsun bizlere destek verdi. Bu gecenin elde edilecek gelir sokak hayvanları platformuna verilecek. Orada gönüllü çalışan arkadaşlarımız var. Ben elimden geldiğince bu tür geceler yapmaya devam edeceğim. Sanatçı arkadaşlarımız bizlere destek verdikleri sürece bu tür organizasyonları devamını yapacağız” dedi.

ygur9963.jpg

Gecede sahne alan sanatçı Başak Dalveren, “Ben yardımsever ve aynı zamanda hayvan severim. Böyle birgecede olduğum için çok gururluyum dedi. Mehmet Ateş arkadaşımın düzenlediği böyle bir anlamlı organizasyonda ben de varım dedim ve geldim.  Bundan sonra da sokak hayvanları için yapacağı her türlü organizasyonlarda da ben varım” şeklinde konuştu.

Gecede ayrıca Dj Gizem Altun, Başak Dalveren, Eylem Erdem, Hazal Sönmez, Sinema Oyuncusu Volkan Başaran, Çağla Akalın, Nevin Çubukçuoğlu,Filiz Erdem, Popstar Batuhan, Adem Sultan, ve Dj Sezer'in setleriyle sabahın ilk ışıklarına kadar unutulmaz bir gece yaşattılar.

ygur9991.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.