Şoke Eden Dele Alli Yorumu

Şoke Eden Dele Alli Yorumu

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep FK ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada siyah beyazlı takımın golünü Wout Weghorst kaydetti.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep FK ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada siyah beyazlı takımın golünü Wout Weghorst kaydetti. İngiliz basını, Dele Alli'nin maçta süre yetersizliği ve Wout Weghorst'un performansı hakkında yorum yaptı.

HALA GEÇTİ, KESİNLİKLE KALDI Aradan sonra

MM, Beşiktaş, Türkiye Kupası 5. Ön eleme maçında Şanlıurfaspor ile karşılaştı. Maça ilk 11'de başlayan Dele Alli, etkisiz performansının ardından Şenol Güneş'i yedek kulübesine getirdi. Dele Alli oyundan atılırken tribünlerde düdükler çaldı. Beşiktaş Kralbet Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gaziantep FK deplasmanında Dele Alli'yi yedek kulübesine aldı.

Marca, Şanlıurfaspor maçında Dele Alli'ye düdük çalınmasının ardından şu iddiaları kullandı: "Dele Alli'nin 'cehenneme düşmesi''; 3. Lig tarafına düdük çaldı ve 30. dakikada oyuna girdi."

"KARİYERİ DÜŞÜK"

Mirror Newsletter'da "İngiltere milli takımı ve eski Tottenham orta saha oyuncusu Beşiktaş'ta kariyerinin en düşük noktasına ulaştı. Beşiktaş'ın Noel günü 1-1 berabere kaldığı maçta Dele Alli yedek kulübesinden inmedi" yazıyordu.

Beşiktaş'ın Şanlıurfaspor ile oynadığı haberinde, Dele Alli sadece 30 dakika sahada kaldı ve 26 yaşındaki oyuncu gelmedi. Gaziantep FK'te yedek oyuncu Şenol Güneş'in Şanlıurfaspor karşılaşmasının 30. dakikasında Dele Alli'yi mağlup ettiği bildirilirken, taraftarların aralıksız tezahüratları oldukça moral verdi. Öte yandan Dele Alli'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı Instagram paylaşımı duygusal olarak nitelendirildi. Dele Alli, antrenmanda elinde futbol topu tutarken çekilen fotoğrafa "Hayatımı kurtardın. Bu yüzden seni her zaman seveceğim" yazdı. 26 yaşındaki oyuncunun özgüveninin Beşiktaş ile 1-1 berabere kalmasından sonra daha da sarsıldığı kaydedildi.

SATIN ALMAK İÇİN

On numara, 26, sezon başında Everton tarafından ödünç alındı. Dele Alli'nin Beşiktaş ile olan sözleşmesinde devre arasında ve sezon sonunda olmak üzere iki ayrı satın alma opsiyonu bulunuyor. İngiliz yıldızların piyasa değeri şu anda 14 milyon euro. Dele Alli o sezon Beşiktaş'ta 9 maça çıktı. İngiliz orta saha oyuncusu sahada 575 dakika geçirdi. Dele Alli bu süreçte 2 kez rakibin filelerini sıyırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.