Son anket sonucu çok çarpıcı!

Son anket sonucu çok çarpıcı!

Yapılan anketlere göre AK Parti-MHP birlikteliğinin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın oy oranının yüzde 60'lara dayandığı görülüyor.

Türkiye, ülke için kritik olan 2019 yılındaki genel seçimlere kilitlendi. Cumhur İttifakı'nın yükselişi sürüyor. ORC Araştırma, 22-26 Mart tarihleri arasında 36 ilde 5620 seçmenle yüz yüze görüşerek "Bu pazar genel seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?" diye sordu..

CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK YÜKSELİŞTE

Araştırmaya göre, Cumhur ittifakına olan destek Cumhuriyet tarihinin en yüksek oy oranına doğru yükseliş bandında.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN RAKİPLERİNE BÜYÜK FARK ATTI


ORC, seçmenlere "2019'da gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçiminde" hangi isme oy vereceklerini de sordu.. Ankete göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, rakiplerine karşı ezici rakamlarla önde.

fft16_mf11109870.jpeg
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA AYNI RAKAMI VERDİ 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da  Bulgaristan dönüşü gazetecilerin 'Sandıkları patlatacağız’ dediniz. MHP’liler de yüzde 60’ın üstü diye bir rakam telaffuz ediyorlar. Siz bir rakam verebilir misiniz? sorusuna "Rakam vermeyeyim ama, MHP’li arkadaşların dedikleri rakamlar aslında kamuoyu araştırmalarında da geçiyor, benzer rakamlar var. Benzer rakamlardan hareketle bizim inşallah o oranları yakalamamız şart diye düşünüyorum" diye yanıt verdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.