Son Dakika: Özgecan Aslan'ın Katilinin Öldürülmesinde Flaş Gelişme

Son Dakika: Özgecan Aslan'ın Katilinin Öldürülmesinde Flaş Gelişme

Özgecan Aslan'ın katil zanlısı olarak ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan Ahmet Suphi Altındöken'in öldürülmesi hakkında son dakika gelişmesi yaşandı.

Özgecan Aslan cinayetinden hüküm giyen Ahmet Suphi Altındöken ve babası Necmettin Altındöken'in ceza evinde uğradıkları silahlı saldırıda son dakika gelişmesi yaşandı. Ceza evine silah sokmak ve ceza evinde cinayet işlemek suçlamaları yöneltilen 6'sı tutuklu toplamda 7 sanık hakkında dava açıldı. 6 tutuklu sanık hakkında açılan davada müebbet hapis cezası istenildi.

Konuyla ilgili olarak suç işlemenin teşvik edilmemesi ve toplumda nefret duyguları oluşturulmaması amacıyla yayın yasağı kararı da getirildi.

Özgecan Aslan'ın katili baba ve oğula silahlı saldırı soruşturmasının tamamlanmasının ardından Suphi Altındöken'i öldürdüğü babası Necmettin Altındöken'i ise yaraladığı iddia edilen hükümlü sanık  Gültekin Alan ve sanığa yardımcı oldukları ileri sürülen, Hüsamettin Bağlar, Gamze Bağlar, Hacı Ahmet Özdoğan, Ahmet Tekin Baykal, Ferat Yüksel hakkında müebbet hapis cezası istendi. Savcı bahsi geçen kişi hakkında müebbet hapis cezası ve 28 yıl, tutuksuz yargılanan sanık Serhat Akkoca hakkında ise 5 yıl hapis ve 10 milyon lira para cezası istedi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.