Sosyal medyada Rohat Tan'dan müzik ziyafeti!

Sosyal medyada Rohat Tan'dan müzik ziyafeti!

Rohat TAN, COVID-19 sosyal izolasyon sürecinde Sosyal Medya hesaplarından moral amaçlı Canlı Performanslar yaparak dinleyenlerine keyifli dakikalar yaşatıyor.

Müzik hayatına 2002 yılında başlayan ve ilk tekli albümü “ARAMA” şarkısıyla müzik piyasasına giren ve aynı zamanda eğitimci kimliği de bulunan sevilen sanatçı Rohat TAN, COVID-19 sosyal izolasyon sürecinde Sosyal Medya hesaplarından moral amaçlı Canlı Performanslar yaparak dinleyenlerine keyifli dakikalar yaşatıyor.

Denizli’den ve kendi ofisinden belirli günlerde ve saatlerde hiçbir ekonomik karşılık beklemeden yayınlarına devam eden Rohat TAN çeşitli tarzda söylediği şarkılarla @rohattan instagram hesabı üzerinden İade-i Ziyaret adını verdiği canlı yayınları ile sevenleriyle buluşmaya uzun süre devam edecek görünüyor.

0.jpeg

Rohat Tan Kimdir?

1979 Diyarbakır doğumlu olup Denizli’de ikamet etmektedir. 1998 Denizli Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği mezunudur.10 yıldır zihinsel engelli çocuklar için projeler üretmekte ve özel gereksinimli çocuklara öğretmenlik yapmaktadır. Kendi adını verdiği ve enstrüman dersleri için özel olarak tasarladığı Denizli’deki ROHAT’s OFFICE adlı eğitim ve sanat merkezinin kurucusudur. 20 yıllık deneyimli sanatçı Denizli’de Woops Live’da sahne almaktadır.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.