Sosyal Proje Hazırlayarak Sahneye Çıkıyorlar

Sosyal Proje Hazırlayarak Sahneye Çıkıyorlar

118 R Lions Tiyatro Topluluğu, hastaları sevindirecek, katılanları güldürecek. 

118 R Lions Tiyatro Topluluğu Sosyal Proje Kapsamında geliri Dokuz Eylül Üniversitesi Az Gören Rehabilitasyon Merkezi'ne bağışlanacak Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı Vedat Murat Güzel'in Yönettiği ve Müziklerini Hüseyin Çebi'nin yaptığı "Kadınlık Bizde Kalsın" adlı komedi oyunla seyirci karşısına çıkıyor. 2 ve 3 Mart'ta İzmir Sanat Merkezinde 19 Mart'ta ise İsmet İnönü Sanat Merkezinde sahne alacak Lions Tiyatro Topluluğu, Sosyal Proje kapsamında ki bu oyuna tüm tiyatro severleri davet ediyor. 

İzlerken eğleneceğiniz, eğlenirken düşüneceğiniz bu oyunda aynı zamanda bir davetiye alarak katkı da bulunmuş olacaksınız.

2017 de Karşıyaka Yalı Lions Kulübü dönem Başkanı Hakan Akyıldız ve Symrna Lions kulübü dönem Başkanı Seyhan Kuralı önderliğinde kurulan 118 R Lions Tiyatro Topluluğu,  2018 yılında “Aman Karım Duymasın”  adlı oyunla seyirci karşısına geçmiş ve büyük beğeni toplamıştı.

Lions Tiyatro topluluğunun her geçen gün büyüdüğünü ifade eden Hakan Akyıldız, bu dönemde Tarihi Kemeraltı Lions kulübü ve Fokai Lions kulüplerinden Lion'ların da topluluğa dahil olduğunu ve güzel bir atmosfer yakaladıklarını ifade etti.

Yaşadığımız yüzyılda insanlara dokunmanın gereksiniminin önemini ifade eden Hakan Akyıldız,  bu sorumluluğu herkesin kendine yetecek ölçüde üstlenmesinin gerekliliğini vurguladı.
 

0-(2)-074.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.