Soyer ve İnce'de katılacak... CHP seçim startını o ilçeden veriyor!

Soyer ve İnce'de katılacak... CHP seçim startını o ilçeden veriyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer ile 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Çarşamba (yarın), CHP Ödemiş Belediye Başkanı adayı Mehmet Eriş’in tanıtılacağı programa katılacak.

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi, “Mini bir miting havasında geçecek olan aday tanıtım programında birlik ve beraberlik mesajı vereceğiz’’ dedi.

CHP İzmir seçim startını Ödemiş’ten verecek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin katılacağı aday tanıtım programının mini bir miting havasında geçmesi bekleniyor.

MİTİNG HAVASINDA ADAY TANITIMI

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi, “Yarın saat 19.30’da CHP Belediye Başkan adayımız Mehmet Eriş’in tanıtım toplantısını gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki çok kritik bir seçim var. Biz de tek yürek olup bu seçimleri kazanacağız. Birbirinden değerli davetlilerimiz İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Tunç Soyer, Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce, il yönetimimiz ilçe yönetimiz bir arada olacağız” diye konuştu.

İNCE’DEN MANİSA ÇIKARMASI

Öte yandan İnce 6 Şubat Perşembe günü Manisa’da bir dizi programa katılacak.İnce; Salihli Belediye Başkan Adayı Mazlum Nurlu, Soma Belediye Başkan adayı Abdullah Saka, Kırkağaç Belediye Başkan adayı Ozan Şerif İren’i ziyaret edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum