SP İzmir kolları sıvadı

SP İzmir kolları sıvadı

Ülke genelinde atılıma hazırlanan Saadet Partisi, alınan erken seçim kararı dolayısıyla çalışma takvimini oluşturmaya başladı.

 

Ülke genelinde atılıma hazırlanan Saadet Partisi, alınan erken seçim kararı dolayısıyla çalışma takvimini oluşturmaya başladı. Saadet Partisi İzmir İl Teşkilatının Genişletilmiş Divan Toplantısına, erken seçime hazırlık çalışma programı damga vurdu.

Teşkilatların seçime eksiksiz hazırlanması için istişarelerin yapıldığı ve yol haritasının masaya yatırıldığı SP İzmir İl Divan Toplantısı, Hakemler Derneği Konferans Salonunda yapıldı. Toplantıya SP Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve yönetimleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı. Seçime tam donanımlı hazırlanılması ve alınacak kararlarla önemli açılımlar yapılması hedeflerinin ortaya koyulduğu toplantıda, seçim komisyonları oluşturuldu.

Partililere hitap eden İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Selçuk Kavuşan, ülkenin Saadet Partisi’ne olan ihtiyacının daha da belirginleştiğini savunarak seçimlere tam manasıyla hazır olarak girmeyi amaçladıklarını belirtti. “Milli Görüş mensupları olarak bu sorumluluk ve manevi mesuliyet anlayışı ile çalışmalarımıza daha da hız vereceğiz. Halkımızın bütünü kapsayacak ve onları Milli Görüş etrafında toplayacak çalışmaların planlamasını yapıyoruz.” şeklinde konuşan Kavuşan, tavır belirleyici olma gayretlerini sürdüreceklerini ifade etti. Saadet Partisi’ni seçmene daha yakından anlatacak organizasyonlar yapacaklarını dile getiren Selçuk Kavuşan, geniş tabanlı çalışmaların hazırlıklarını sürdürdüklerine dikkat çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.