Spotify kullanıcıları dikkat! Hikayeler dönemi başlıyor! 

Spotify kullanıcıları dikkat! Hikayeler dönemi başlıyor! 

Spotify Hikayeler özelliği için testler başladı.

Kullanıcıların post atmaktan daha fazla kullandığı özellik artık müzik akış platformu Spotify‘da da kullanılacak. Şimdilik bu özellik tek bir sosyal medya fenomenin kullanımına sunuldu. Bunun bir nevi test aşaması olduğunu söyleyebiliriz. İlerleyen dönemde ise tüm kullanıcılar Spotify Hikayeler özelliği ile buluşacak.

Bu arada özelliği kullanan ismin Summer Mckeen olduğunu da belirtelim. Mckeen’in YouTube’da 2 milyondan fazla abonesi bulunuyor. Ayrıca ünlü ismin Spotfiy’da da 126.455 takipçisi bulunuyor. Bu takipçiler Spotify üzerinden Mckeen’in hikayelerini izleyebiliyor.

spotify-hikayeler-donemi-basliyor-iste-ilk-goruntuler-3.jpg

Mckeen, bu özelliği kullanarak çalma listesinin tanıtımını yaptı. Yukarıdaki galeride bu özelliğin nasıl göründüğüne bakabilirsiniz. Yeni özellik ile birlikte kullanıcılar platformda yalnızca müzik dinlemeyecek. Aynı zamanda hikayeler oluşturabilecek. Bu özellikle, çalma listelerini paylaşma konusunda oldukça faydalı olacak diyebiliriz. Kullanıcılar attıkları hikayeler ile çalma listelerini diğer kullanıcılara gösterebilecek. Kullanıcıların müzik keşfetmesine yardımcı olacak olan özellik aynı zamanda uygulamanın kullanım süresini de artıracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.