Spotify’dan dinleyicilere müjde!

Spotify’dan dinleyicilere müjde!

İki yeni Spotify çalma listesi: On Repeat ve Repeat Rewind

Bir şarkıda takılı kalmak, dinlediğimiz müziği tekrar tekrar açmak. Hemen hemen hepimizin belirli dönemlerde yaptığı bu eylem Spotify’ın dikkatini çekti. Sürekli aynı şarkılarda dönen dinleyicilerin işini kolaylaştıracak iki yeni Spotify çalma listesi duyuruldu. On Repeat ve Repeat Rewind isimli listeler saplantılı dinleyicileri memnun edecek.

En popüler müzik platformları arasında yer alan Spotify, kişiselleştirilmiş çalma listeleriyle zaten çok seviliyor. Hali hazırda, kişinin dinlediği müzik tarzına göre çalma listeleri oluşturan Daily Mix ile kullanıcıları cezbeden Spotify bu kez iki yeni liste ile gündemde.

On Repeat ve Repeat Rewind sayesinde biraz önce bahsettiğimiz tutkulu dinleyiciler için tekrar tekrar çaldıkları şarkıların bir listesi oluşturuluyor.

Spotify kişiselleştirilmiş çalma listesi 

On Repeat isimli çalma listesi Spotify kullanıcılarının son bir ay içinde en çok dinlediği parçalardan oluşuyor. Liste belirli aralıklarla otomatik olarak güncelleniyor. Bu çalma listesi sizin en sık dinlediğiniz parçaların güncel bir listesini oluşturduğu için, “Sık dinlenen şarkılar günlüğü” oluşturmanızı da sağlıyor.

Diğer bir çalma listesi olan Repeat Rewind ise daha çok müzik türleri ve modları odaklı çalışıyor. Bu liste de son bir aylık geçmişinize bakıyor ve bu geçmişe göre bir liste sunuyor. Tekrar tekrar dinlediğiniz şarkıların çalma listesi gibi, bu da türler ve modlara göre ayrılmış olarak karşımıza çıkıyor. Bu çalma listesi ise iki gün gibi kısa bir süre içinde güncelleniyor ve en güncel dinlediğiniz şarkıları listeliyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.