STK’lardan Mehmet Burak Öztop’a ziyaret!

STK’lardan Mehmet Burak Öztop’a ziyaret!

Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri, pandemi sürecinde büyük fedakarlıklarla mücadele veren İzmir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Burak Öztop’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

İzmir İl Sağlık Müdürü Öztop’a gerçekleştirilen ziyarete Yeşilay İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü, MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Bilal Saygılı, Ege İhracatçılar Birliği Başkanı Jak Eskinazi, Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Hayrettin Uçak, Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Birol Celep ile Türk Kızılayı İzmir Şube Başkan Yardımcısı Serdar Anlaş katıldı.

foto4-004.jpg

Doktorundan hemşiresine tüm sağlık personelinin cephede mücadele verir gibi pandemi ile savaştığına dikkat çeken Yeşilay Şube Başkanı Ümit Ülkü, “Sağlık kahramanlarımız, COVİD-19’a karşı en riskli grupların başında geliyor. Pandemi sebebiyle kaybettiklerimiz de oldu, her birine Allah’tan rahmet diliyorum. Kentimiz inşallah bu süreçten olabilecek en az hasarla çıkacak. Vatandaşlar olarak bizler de, sizlerin bu emeğine karşılık maske, mesafe ve hijyen kuralına mutlaka uymamız gerekiyor. Bu zorlu dönemde çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” ifadesini kullandı. 

foto3-004.jpg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Sağlık Müdürü Öztop ise, STK başkanlarına ve yönetimine desteklerinden ötürü teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.