Su seviyesi düştü: Tarihi köprü gün yüzüne çıktı!

Su seviyesi düştü: Tarihi köprü gün yüzüne çıktı!

Kocaeli'nin içme suyu ihtiyacının önemli bir bölümünü karşılayan Yuvacık Barajı'nda doluluk oranı yüzde 31'e kadar gerilerken, baraj havzasındaki eski köprü yeniden görünür hale geldi.

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü'nün güncel verilerine göre, 51 milyon metreküp kapasiteli Yuvacık Barajı'ndaki doluluk oranı bugün itibarıyla yüzde 31 olarak ölçüldü. Kentin bir diğer önemli su kaynağı olan Namazgah Barajı'nda ise su seviyesinin yüzde 39 olduğu kaydedildi.

Yuvacık Barajı'ndaki su seviyesinin düşüşü, baraj inşa edilmeden önce bölgede ulaşım için kullanılan tarihi köprüyü de gün yüzüne çıkardı.

aw533855-05.jpg

aw533855-03.jpg

aw533855-04.jpg

aw533855-01.jpg

aw533855-02.jpg

aw533855-06.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.