Süper Lig maçlarının yayın hakları için anlaşmaya vardı.

Süper Lig maçlarının yayın hakları için anlaşmaya vardı.

Yayın krizi sona erdi

TFF Başkanı Nihat Özdemir, "Digiturk ile tüm tarafların en önemsediği konu olan herkes için finansal istikrar ortamının oluşacağı bir anlaşmaya vardığımız için çok memnunuz. Kur sabitleme oranlarının adil olması nedeniyle de Digiturk'e teşekkür ediyoruz. Kulüplerimizle bu süreçte sürekli istişare yaptık ve çözümü ortak bulduk. Türk futboluna uzun yıllardır katkılar sağlayan çözüm ortağımız Digiturk ile yol arkadaşlığımızın daha uzun yıllar süreceğine inanıyoruz. Hep birlikte Türk futbolunun marka değerini yükseltmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Artık yeni sezon için gün sayıyoruz" dedi

beIN Sports tarafından yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Üzerinde anlaşılan döviz kuru sabitleme marjı, ilk anlaşmanın yapılmış olduğu tarihteki döviz kuruna kıyasla değer bakımından daha yüksek ve Digiturk adına büyük bir mali taahhüttü temsil ediyor.

Digiturk ile birlikte çalışarak IPTV'ler ve dekoderler aracılığıyla gerçekleştirilen korsan yayına karşı mücadelede daha büyük sorumluluklar alması konusunda fikir birliğine vardılar.

Taraflar ayrıca Digiturk'ün; futbolculara, teknik adamlara ve yöneticilere oyun sahası içinde ve dışında daha fazla erişim sağlaması konusunda anlaştılar."  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.