Süper Lig'de final Bornova Stadı'nda

Süper Lig'de final Bornova Stadı'nda

Göztepe – Galatasaray maçı 19 Mayıs Cumartesi Günü Saat 19.00’da

Süper Lig’in düğümü, Türkiye futbolun ilk oynandığı kent olan Bornova’da çözülecek. 2017-2018 Sezonu’nun Şampiyonu belirleyecek Göztepe-Galatarasay maçı 19 Mayıs Cumartesi Günü saat 19.00’da Bornova Stadı’nda oynanacak. Milyonların gözü-kulağı bu karşılaşmada olacak. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bu karşılaşma kentimizin tanıtımı açısından çok önemli. Stat içi ve civarında sorun yaşanmaması için eksiksiz hazırlanıyoruz. Ev sahibi olarak Benim en büyük dileğim ise maçın centilmenlik içerisinde geçmesi” diye konuştu.

İki sezondur İzmir en üst liglerdeki iki temsilcisi Göztepe ve Altınordu’nun maçlarını oynadığı Bornova Stadı,  19 Mayıs akşamı tarihi bir maça sahipliği yapacak. Yıllar süren Süper Lig hasretini Bornova’da bitiren Göztepe, sezonun son maçını haftaya lider giren Galatasaray ile Bornova Stadı’nda oynayacak. İki Sarı-kırmızılı ekibin mücadelesi Cumartesi Günü saat 19.00’da başlayacak. Galatasaray, zorlu maçtan bir puan bile aldığı taktirde üç puan gerisindeki Fenerbahçe ve Başakşehir’in İstanbul’da oynayacağı maçların sonucuna bakmaksızın şampiyon olacak. Karşılaşmayı Göztepe kazanırsa diğer, bu kez diğer maçların sonuçlarına göre şampiyonluk Başakşehir ya da Fenerbahçe’nin olabilecek. Bu karşılaşmanın sonucu aynı zamanda Şampiyonlar Ligi’ne gidecek takımları da belirleyecek. Üçlü averajın da

devreye gireceği bu ilginç tabloda sadece Göztepe ve Galatasaray’ın değil, tüm Türkiye’nin hatta dünyanın dört bir yanındaki pek çok futbolseverin gözü-kulağı Bornova’da olacak.

Fair-play temennisi

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Stadı’nda oynanacak bu kritik maçın iki sezondur oynanan diğer karşılaşmalar gibi sorunsuz bir şekilde oynanması için tüm hazırlıkları yaptıklarını belirterek, “Bornovalı amatörler için projelendirilen Bornova Stadı’nı kentin ihtiyaçlarını da gözönüne alarak Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle bugünlere getirdik ve İzmir futbolunun hizmetine sonduk. Mütavazi ama yarattığı atmosferi ile göz kamaştıran stadımızda Göztepe çok önemli işlere imza attı. Altınordu ise iki yıl üstüste play-off kapısında döndü. Bu başarılar Bize büyük mutluluk ve gurur verdi. Gelinen noktada Türkiye’nin hatta Dünya’nın dört bir yanındaki futboseverlerin sonucu merak ve heyacanla beklediği, milyonların ekran başına kilitleneceği Göztepe-Galatasaray maçı Stadımızda oynanacak. Bu

Türkiye’de futbolun oynandığı ilk yer olan kentimizin tanıtımı açısından çok önemli. Stat içi ve civarında sorun yaşanmaması için eksiksiz hazırlanıyoruz. Ev sahibi olarak Benim en büyük dileğim ise maçın centilmenlik içerisinde geçmesi” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.