Süper Lig'in 28. ve 29. Hafta Programı Değişti

Süper Lig'in 28. ve 29. Hafta Programı Değişti

Galatasaray Fenerbahçe derbisini erteleyen TFF mecburi olarak 28. ve 29. haftanın programlarını da değiştirmek zorunda kaldı.

İstanbul İstiklal'de gerçekleşen patlamanın ardından Türkiye Futbol Federasyonu gelen bir ihbarı değerlendirerek Galatasaray Fenerbahçe derbisini ertelemek zorunda kalmıştı. Derbinin ertelenmesinin ardından TFF tarafından mecburi olarak Süper Lig 28 ve 29. haftaların programını değiştirmek zorunda kaldı. Değişiklikten en kötü etkilenen Beşiktaş oldu. Vodafone Arena'nın açılış tarihi olarak 11 Nisan'da oynanacak Beşiktaş Bursaspor müsabakası olarak duyurulmuştu. TFF'nin aldığı kararla beraber müsabakanın yeri değiştirilerek Atatürk Olimpiyat Stadyumu gösterildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinde yer alan bilgilere göre 28. ve 29. haftalarda değişiklik yapıldı. Yapılan değişiklikle beraber Vodafone Arena'nın da oynanması planlanan açılış maçının yeri değiştirilmiş olduğundan Beşiktaş ve taraftarları bir çok soru işaretiyle karşı karşıya kaldılar. 11 Nisan'da oynanması planlanan maç aynı tarihte Atatürk Olimpiyat Stadyum'unda görünüyor.

Vodafone Arena'nın satılığa çıkarılan bütün biletleri tüketilmiş, Arena'nın açılışına katılmak isteyen taraftarlar karaborsadan binlerce liraya bilet arar hale gelmişti. Atatürk Olimpiyat Stadyum'unun gösterilmesinin ardından takvimde bir yanlışlık olduğu düşünürken, kısa süre içerisinde düzeltilmesi bekleniyor.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın yapım işleri sürdüğü için bu sezon maçlarının hepsini Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynamıştı. Türkiye Futbol Fedarasyonu'ndan yapılan açıklamada, 26. haftada ertelenen Galatasaray Fenerbahçe karşılaşmasından dolayı Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 28. ve 29. haftalarında değişiklik yapıldığı belirtildi.

TFF'nin yaptığı açıklamayla beraber 13 Nisan'da oynanacak derbinin taraflarından Fenerbahçe, Torku Konyaspor karşılaşmasını 10 Nisan yerine 9 Nisan'da saat 20.00'da oynayacak, Antalyaspor Galatasaray maçı ise 15 Nisan'dan 16 Nisan saat 16.00'da oynanacak. Öte yandan Fenerbahçe'nin Mersin İdmanyurdu ile yapacağı, Galatasaray'ın ise Çaykur Rizespor ile yapacağı karşılaşma günlerinde değişiklik olmadı.

Tarihleri değişen karşılaşmalar;

medyaege-super-lig

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.