Süre uzatıldı! Vezneler haftasonu da açık

Süre uzatıldı! Vezneler haftasonu da açık

Konak Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergilerini son günlere bırakan mükellefler için belediyenin tahsilat vezneleri haftasonu da açık olacak.

Konak Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergilerini son günlere bırakan mükellefler için belediyenin tahsilat vezneleri haftasonu da açık olacak. 30 Kasım Çarşamba günü mesai saatiyle birlikte son bulacak olan vergi ödemesini kaçırmamaları konusunda uyaran Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, 26 Kasım Cumartesi ve 27 Kasım Pazar günü de veznelerin açık olacağını söyledi. Saat 09.00-16.00 arasında Konak’ta bulunan Mali Hizmetler binası ile Gültepe Semt Merkezi içindeki veznelerden ödeme yapılabilecek.

30 KASIM SON

Emlak ve İşyerleri Çevre Temizlik vergisi ödemeleri 30 Kasım Çarşamba mesai saati bitiminde sona erecek. Vergi ödeme işlemlerini internet üzerinden yapmak isteyenler www.konak.bel.tr/ebelediye uzantılı adresinden, bankalar aracılığı ile ödemek isteyen vatandaşlar ise T.C kimlik veya vergi numarasıyla Vakıflar Bankası şubelerinden veya 218227 numaralı posta çeki hesabı üzerinden PTT aracılığıyla ödeme yapabilecekler.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.