Sürekli Eğitim Merkezi ilk kursiyerlerine belgelerini verdi

Sürekli Eğitim Merkezi ilk kursiyerlerine belgelerini verdi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Kemalpaşa Yerleşkesi’nde faaliyetlerine başlayan Sürekli Eğitim Merkezi ilk kursiyerlerini belgelendirdi.

Geçtiğimiz aylarda Kemalpaşa’ya açılışı müjdelenen İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Kemalpaşa Yerleşkesindeki Sürekli Eğitim Merkezi (İKÇÜSEM) faaliyetlerine başlar başlamaz ilk kursiyerlerini mezun etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca desteklenen ‘Genç Hattatlar’ Projesinin kursiyerleri, belgelerini Rektör Prof. Dr. Saffet Köse ile Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun elinden aldı. 

İKÇÜ Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Turan Gökçe, Prof.Dr. Adnan Kaya, İKÇÜSEM Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Tolga Şentürk, İKÇÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Murat Esen ve ilgili protokolün katılımıyla bir tören düzenlendi.

Kemalpaşa’daki ilk kursiyerlerini belgelendiren İKÇÜSEM’i ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Saffet Köse ile Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, öğrencilerle sohbet ederek; Ebru ve Hat Sanatı eğitmenleri Mustafa Nedim Aksu, Mustafa Akgül’den kurslarla ilgili bilgi aldı.

Proje dersleri ve workshop uygulamasına katılan Başkan Uğurlu, İKÇÜSEM’in ilçelerindeki faaliyetlerinden duyduğu mutluluğu paylaştı. Başkan Uğurlu, “Kursiyerlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyor, İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse hocamıza ve heyetine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Rektör Prof.Dr.Saffet Köse ise İKÇÜ’nün Kemalpaşa’da Sürekli Eğitim Merkezi (İKÇÜSEM) ile eğitim ve sanat alanlarında akademik düzeyde çok faydalı faaliyetler yürüteceğini söyledi. Prof. Dr. Köse, ‘Genç Hattatlar’Projesini başarıyla tamamlayan kursiyerleri tebrik etti. Mekan konusunda destekleri için Belediye Başkanı Arif Uğurlu’ya teşekkür eden Prof.Dr.Köse, Kemalpaşa ile İKÇÜ’nün başka projelerle de iş birliğinin sıkı şekilde devam edeceğinin müjdesini verdi. 

Başkan Uğurlu, ebru teknesinin başına geçerek yaptığı battal ebru üzerine lale çalışması ile beğeni kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.