Sürekli "Hedefimiz eş zamanlı ‘1000’ kapıyı çalmak!" 

Sürekli "Hedefimiz eş zamanlı ‘1000’ kapıyı çalmak!" 

Yaklaşık bir aydır 30 ilçeyle aynı anda başlattığı “Eşzamanlı teşkilat buluşmalarını sürdüren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, il ana kademe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları ile birlikte Menderes’e çıkarma yaptı

Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı ve yöneticilerinin de katıldığı ziyaretlerde İzmir’in ve ülkenin gündemi masaya yatırıldı. 350 üyeyi aynı anda ziyaret eden dev ‘AK Kadro’, kurucu üyeler, başkan ve yöneticiler ile de bir araya geldi. 

AK Parti İzmir il teşkilatının örnek çalışması olarak seyreden program kapsamında mahalle temsilcileri ile bir araya gelerek ilçe esnafını da dinleyen İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, yaptığı açıklamada hedeflerinin bundan sonra bir hafta eş zamanlı 30 ilçe ziyaretleri, bir hafta tüm yöneticilerle Menderes örneği gibi tek ilçeye gerçekleştirecekleri ziyaretlerinde aynı anda 1000 kapı çalmak olduğunu, bu kadro çalışması ile yarattıkları sinerjinin çok yakında ete kemiğe bürüneceğini söyledi.

Baş başa vermeyince... 

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın çağrısı ve programı doğrultusunda; sabahın erken saatlerinde il binası önünden otobüslerle ilçeye hareket eden teşkilat yöneticilerini ve Başkan Kerem Ali Sürekli'yi çoşkulu bir kalabalık karşıladı. Tam bir takım olarak sahaya inen AK Kadro, gün boyu ara vermeksizin birebir ziyaretler gerçekleştirdi. Geçmiş günlerde yine eş zamanlı 30 ilçe buluşması gerçekleştirdiklerini ve alandaki heyacanla birlikte paylaşımları üzerinden sosyal medyada büyük izleyici ve katılımcı sağladıklarını söyleyen İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, açıklamısanda şu ifadelere yer verdi;

"Tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Özellikle alanda büyük ses getiren, teşkilatlarımız içinde diriliş ruhunu büyüten bu modelle, sırtı yere gelmeyecek bir heyecan, birlik ve beraberlik duygusu ortaya çıktı. 'Baş başa vermeyince, taş yerinden oynamaz!' derler. Aynı dava arkadaşıysak, eskisiyle yenisiyle, genciyle, yaşlısıyla, kadını erkeğiyle, görev ve sorumluluğumuz ne olursa olsun ortak akıl ile ortak hareket ile hedefe ulaşacağımızın bilincindeyiz. Teşkilatımızda tepeden tırnağa olağanüstü bir coşku hakim. Bu hafta eş zamanlı 30 ilçe buluşmamızı tekrarlayacağız. Ardından, yine tam kadro Menemen çıkarması yapacağız. Mahalle temsilcilerimiz, eski ve yeni teşkilat yöneticilerimiz ve tüm yapı taşlarımız ve üyelerimizin tek tek kapılarını çalarak 2024 hedefimize giden yol haritasını çıkaracağız." 

Bir ilkti, ses getirdi...

İzmir'in tüm bölgelerini içine alacak şekilde, eş zamanlı vefa ziyaretleri ve teşkilat buluşmaları ile bir ilke imza atan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; bu çalışmaları ile önemli bir veri tabanı oluşturduklarını belirterek şunları söyledi; "Farklı ve kapsamlı bir alan çalışmasına hep birlikte imza atıyoruz. İlçelerimizdeki eş zamanlı tam kadro buluşmalarımızı geçen hafta yangın mağduru olan Menderes ilçemizde gerçekleşti. Hem yaşanan felaketin izlerini sürdük, yerinde tespitler yaptık hem de Menderes’li hemşerilerimiz ve üyelerimizle görüş alışverişinde bulunduk. Sabahtan akşama kadar eksilmeden alandaydık. Tüm teşkilatımıza özverili heyecanları için teşekkür ediyorum diğer ilçelerimizde de aynı yol haritası ile devam edeceğiz. Bu model ile teşkilatımız kurucu üye ve yöneticilerimizi sürece dahil ediyoruz, İzmir'in ve ilçelerimizin sorunlarını masaya yatırma fırsatı buluyoruz. Siyasette ve hizmette ana bellek önemlidir. Geleceği planlamak için de olmazsa olmazdır. Bu alan çalışmalarımızda edindiğimiz bilgi ve tespitler, gerçekçi ve etkin bir rapora dönüştürülecek. Bizim hizmet anlayışımız, gönüllerde başlar, hayatı kolaylaştırmakla sürer. Bu çalışmayı soluksuz bir biçimde sürdüreceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.