Taha Akgül şampiyonluk için mindere çıkacak

Taha Akgül şampiyonluk için mindere çıkacak

Güreş alanında ülkemize sayısız altın madalya kazandırarak gururumuz olan milli güreşçimiz Taha Akgül, önümüzdeki günlerde yedinci Avrupa güreş şampiyonluğunu kazanmak için mindere çıkacak.

Bu müthiş karşılaşma 8-14 Nisan tarihlerinde Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenecek. Çok uzun zamandır bu karşılaşma için hazırlanan milli gururumuz Taha Akgül, müsabaka öncesinde basın mensuplarına bazı açıklamalarda bulundu. Milli güreşimiz Taha Akgül yaptığı açıklamalarda hedefinin 7. kez Avrupa güreş şampiyonluğunu elde etmek olduğunu ve bu gururu milletimize ve bayrağımıza 7. kez yaşatmak olduğunu dile getirdi. Daha önce 6 kez bu alanda şampiyonluğunu ilan ederek sikletin en fazla madalya kazanan Türk güreşçi olan Akgül açıklamalarında müsabaka için aylardır çok iyi hazırlandığının altını çizdi.

Akgül, Partnerlerini Övdü

Basın mensuplarıyla düzenlediği toplantıda Bükreş düzenlenecek müsabaka öncesinde Gürcistan'dan gelen çalışma partnerleriyle çok iyi anlaştığından da söz eden Taha Akgül, konuşmalarının devamında çalışma arkadaşlarını övdü. İşte Taha Akgül'ün açıklamalarından satırbaşları; '' Gürcistan'dan gelen çalışma arkadaşlarım, kardeşlerim her biri alanında dünyanın en iyi çalıştırıcılardır. Şampiyona öncesinde oldukça sıkı bir programdan geçtim ve Gürcistanlı kardeşlerimle çok iyi antrenmanlar gerçekleştirdim. Onlar ile hazırlık yapmak beni ekstra motive ediyor ve bana güç veriyor.'

18 04 2019 TARİHİNDE GÜNCELLENDİ..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.