Tahtakale Göztepe Avm, canlı yayınla açıldı

Tahtakale Göztepe Avm, canlı yayınla açıldı

Rıdvan Arıkan ve Ömer Öktem tarafından Göztepe’de hizmete giren Tahtakale Göztepe mağazası büyük indirimlerle kapılarını açtı.

13 Mart’a kadar devam edecek olan indirimlerimiz devam edecek. Radyo Pause canlı yayınında Mustafa Karslıoğlu’nun programına konuk olan CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, doğup büyüdüğü semtte açılan mağazayı açan genç girişimcileri tebrik etti. CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, “Gerçekten esnafın can suyuna ihtiyaç duyduğu bir ortamda genç arkadaşlarımızın böyle bir işyeri açmaya teşebbüs etmesi gerçekten cesaret verici. Sadece açıldığı gün değil her zaman hareketli olsun. Mumdan çiçeğe, tencereden tavaya, traş makinesinden kaşığa her ürün var. Güzelyalı-Göztepe arasında yer alan bir dükkan burası. Benim eski semtim olduğu için biliyorum. Buralarda doğduk,büyüdük. Mithatpaşa Caddesi’nde yer alan bu mağazayı ziyaret etsinler. Mutlaka beğendikleri bir ürünü bulacaklar burada” dedi.

tahtakale-fotolar4.jpg

8 Mart’la ilgili açıklama yapan Bayır, “Dileriz ve temenni ediyoruz ki kadına şiddet ve kadın terörü artık olmasın. Bunları duymak istemiyoruz artık. Elleri öpülesi kadınlarımız. Onlar bizim başımızın tacı. Dileğimiz tüm dünyada yaşayan kadınlar şiddete maruz kalmasın. Bizler de yasalarla kadınları destekleyelim” şeklinde konuştu.

Rıdvan Arıkan, “Bir eve ne lazımsa A’dan Z’ye herşeyi burada bulabilirler. En ufağından en büyüğüne evlerinde ihtiyaç olacak ürünleri mağazamızda bulabilirler. Bu bölgede bu tarz bir mağaza olmadığı için bu bölgeyi seçtik.İzmir Evkur Emlak olarak Basın Sitesi’nde hizmet veren otomotiv ve emlak şirketimiz var. Otomotiv ve emlak sektöründen sonra şimdi de Tahtakale Avm’yi açarak yeni bir sektörde yatırımlarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz 10 şubeye kısa sürede ulaşmak. Sonra da şehir dışında şubeler açmak istiyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.