Taklak: "CHP'de görev yapmak onurdur"

Taklak: "CHP'de görev yapmak onurdur"

CHP Menemen İlçe Başkanı Hürol Taklak, Cumartesi günü yapılacak ilçe kongresi öncesi açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde(CHP) ilçe kongrelerinde sona doğru yaklaşılıyor. 9 Aralık’ta yapılacak Menemen İlçe Kongresi öncesinde, tek aday olarak giden CHP Menemen İlçe Başkanı Hürol Taklak, delegelerin onayını aldığı takdirde, ilçe başkanlığına devam edeceğini belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi’nde görev yapmak, onurdur” diye konuştu.

“TÜRKİYE, YA DEVAM DİYECEK, YA TAMAM DİYECEK”

2019 yılının önemine vurgu yapan Taklak, “Hazırlıklarımız tamam. Hiçbir eksiğimiz yok. Cumartesi günü, delegelerimizin huzuruna çıkacağız. Onlarda onaylarsa devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi’nde görev yapmak, büyük bir onurdur. Biz de görevimizi elimizden geldiğince yapmaya çalışacağız. Çünkü 2019 yılı, Türkiye’nin kaderi için çok önemli. Türkiye, ya devam diyecek, ya tamam diyecek. Artık Türkiye’de yüzde 10 barajı konuşulmayacak. 50 artı bir konuşacak, başkanlık sistemi geçerse. Başkanlık sistemi geçerse, siyasi partilere de gerek kalmayacak gibi duruyor.  O yüzden 2019 yılı için, Cumhuriyet Halk Partisi’nin, tüm gücüyle çalışması lazım. Çünkü gidişat iyi değil. 2019  yılında yürürlüğe girecek olan maddeleri, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yürürlüğe sokmaya çalışıyor. Tepki gelirse geri çekiyor. Tepki gelmezse biraz ileriye gidiyor. Mehter takımı gibi” şeklinde konuştu. 

“HERKESİN TAŞIN ALTINA GÖVDESİNİ KOYMASI LAZIM”

Son olarak tekrar seçilmesi halinde yapacağı projelerden bahseden Taklak, şunları dedi: “Genel Merkez’in bizlerden istediği şekilde; kapı kapı, ev ev dolaşacağız. Bu sadece yöneticilerle ya da ilçe başkanlarıyla değil. Tüm Cumhuriyet Halk Partililerle bunu yapacağız. Herkes taşın altına elini koyacak. Hatta taşın altına gövdesini koyması lazım. Çalınmadık kapı bırakılmayacak. ‘Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’ anlatılacak. Biz Menemen’deyiz. Her zaman olduğu gibi Menemen’imizin sorunlarına çözüm bulacağız” 

Kaynak: Gerçek Haberci

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.