Tan Taşçı: Bu en özel turnemdi

Tan Taşçı: Bu en özel turnemdi

Bayhan Müzik organizasyonuyla 06-07 Kasım 2020'de Konya Selçuklu Kongre Merkezi konserleri ile başlattığı "Söz&Müzik:Tan Taşçı" turnesinin finalini 2 konser ile İstanbul'da gerçekleştiren Tan Taşçı, "Bu en özel turnemdi" dedi.

Bayhan Müzik organizasyonuyla 06-07 Kasım 2020'de Konya Selçuklu Kongre Merkezi konserleri ile başlatan Tan Taşçı, fenomen haline gelen "Söz&Müzik:Tan Taşçı" turnesinin finalini 30-31 Mart 2022 tarihlerinde 2 konser ile İstanbul'da gerçekleştirdi. Turnesinin önemli bir bölümünü pandemi koşullarında, her türlü önlemi alarak ve devam ederek gerçekleştiren Taşçı, özellikle 2021 Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda verdiği 16 konser ile son dönemin en başarılı işlerine adını yazdırdı.

Ünlü sanatçı, söz ve bestesine imza attığı, hem kendisinin hem Türk müzik piyasasının farklı tarzlardaki starlarının yorumladığı şarkılarının yeni düzenlemelerinden oluşan repertuarı ile yaklaşık 1.5 yılda 100.000'den fazla müziksevere Türkiye'nin açık hava sahnelerinde ve salonlarında şarkılarını söyledi.

fplp3rsveaepm8l.jpg

Tan Taşçı, ülke genelinde gerçekleşen konserlerinin tamamında sold out serisine imza atarken, Büyük Final'de de gelenek bozulmadı. Her 2 konserin de tüm biletleri tükendi. Performansı kadar şık sahne tasarımı ve repertuarı ile de son dönemin en çok konuşulan konser turnesiyle uzun yollar yapan Taşçı, final gecesi "Yeni şarkılarla yeni turne Mayıs'ta başlayacak. Yeniden buluşacağız ama hep en özeli bu olacak. Çok güzeldi." diyerek tüm ekibine ve seyircilere teşekkür etti. Üç saate yakın sahnede kalan Tan Taşçı, sahne kostümleri ile de dikkat çekerken, son gece 2 kez bise gelerek "O'na Söyle" ile kapanışı yaptı.

Tan Taşçı, yeni şarkıları ve Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşecek olan yeni turnesinin startını Mayıs ayında İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu konserleri ile verecek.

fplp3qyvsa8ocgg.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.