Tan Taşçı, "Sizi özlüyorum Harbiye"

Tan Taşçı, "Sizi özlüyorum Harbiye"

Tan Taşçı, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen "N Kolay Harbiye Açık Hava" konserlerinin dördüncüsü için dün gece Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesindeydi.

"N Kolay Harbiye Açık Hava" konserlerinin dördüncüsü için dün gece Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesine çıkan Tan Taşçı, kendi yazdığı şarkıların yanı sıra, yorumu ile ses getiren coverlardan oluşan repertuarı ile izleyenleri adeta zaman yolculuğuna çıkardı. Listelerde hızla yükselen yeni teklisi "Gayrı" ile gecenin açılışını yapan Taşçı, 2.5 saat sahnede kaldı. Harbiye'yi dolduranlar Taşçı'ya koro oldu.

85416.jpg

Ünlü sanatçı, "Hep yollardayız, konserler çok güzel gidiyor ama sizi özlüyorum Harbiye. Kavuşmak ne güzel." diyerek binlerce İstanbulluyu selamladı. Dün gece de gelenek bozulmadı, Tan Taşçı rekor sayıda seyirci ile sold out bir Harbiye performansına daha imza attı. Bayhan Müzik organizasyonuyla Tan Taşçı, yoğun istek üzerine 8-9 Haziran 2022 tarihlerinde de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde olacak. Ardından Türkiye turnesine devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.