Tan Urla, Modern Köy Yaşamı Sunacak

Tan Urla, Modern Köy Yaşamı Sunacak

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, inşaat sektörünün ramazan bayramın ardından  tekrar hareketlenmeye başlayacağını belirterek sektörün konut ihtiyacının devam ettiğini söyledi. 

İzmir'in yaşam biçimi, iklimi ve tatil merkezlerine olan yakınlığı nedeniyle göç almaya devam ettiğini ifade eden Münir Tanyer, pandemi ve depremin ardından hem güvenli hem de doğal yaşama sahip nitelikli konut projelerinin talep edildiğine dikkat çekti.  Tanyer, Temmuz ayında yapımına başlamaya hazırlandıkları, Urla Bademler köyünün karşısında yer alan Tan Urla projesiyle modern yaşam ve doğayla bütünleşmek isteyenlerin taleplerine cevap vereceklerini vurguladı. 

tan-urla1.jpg

HER EVDE BAHÇE OLACAK

Mimar Nevzat Sayın'ın imzasını taşıyan Ege yaşamından ve Priene Antik kentinden esinlenen bir mimariye sahip olan Tan Urla'nın yurt içi ve yurtdışından ilgi gördüğünü belirten Münir Tanyer,  
her evin bahçesi olacağını söyledi. 

Tan Urla'nın modern mimari ve otantik köy yaşamının unsurlarını buluşturacağını da kaydeden Tanyer, şu bilgileri verdi: “ Yatay mimariye örnek olacak nitelikteki Tan Urla, 200 dönüm arazi üzerinde çok geniş yeşil alana sahip önemli bir modern köy projesi. Projenin toplam alanının %85'i yeşil alan statüsünde. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve dubleks ve tek katlı daire çeşitleri olacak. Her evde bahçe bulunacak. Konutlar Ege yaşamından ve Priene Antik kentinden esintiler taşıyan bir mimariye sahip. Projemizi Türkiye'nin en deneyimli isimlerinden olan mimar Nevzat Sayın tasarlıyor. Proje, tasarımıyla Ege'nin köy yaşamını modern mimariyle birleştirecek. Yaklaşık 400  konutun bulunacağı Tan Urla'da, seralar, sağlıklı beslenmek isteyenlere özel hobi bahçeleri, köy pazarı gibi organik tarım ve modern yaşamın tüm olanakları iç içe sunulacak. Türkiye ve yurtdışından şu anda bile ilgi görüyor” ifadelerini kullandı.

münir-tanyer-001.jpg

SAĞLIKLI YAŞAM, SAĞLIKLI BESLENME 

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, Tan Urla projesinin sağlıklı bir yaşam arayanlar için önemli imkanları da beraberinde sunacağını kaydetti. 

Münir Tanyer sözlerini şöyle sürdürdü: “Bölge temiz havası ve iklimiyle sağlıklı yaşam için de elverişli bir yapıya sahip. Sağlıklı yaşam; sağlıklı beslenme sloganıyla Tan Urla'da insanlara özlemini duydukları doğal yaşamı ve organik ürünleri de bir arada sunacağız. Alışveriş merkezi mantalitesinden uzak, bir çarşı ve minik dükkanlarda bölge halkının yetiştirdiği doğal ve taze ürünlerin satışı da gerçekleştirilecek. Tan Urla, konumuyla yarımadaya açılan bir kapı özelliğini taşıyor ve ulaşım avantajına sahip bir bölgede yer alıyor. İnsanların doğa projelerine olan talepleri de çok arttı.  İnsanlar artık pandemi nedeniyle evlerinde daha fazla vakit geçiriyor.  Bu nedenle sosyal hayatın ve doğal ortamın ön planda olması da çocuk gelişimi açısından önemli. Bunun yanısıra projelerimiz lokasyon olarak, kent merkezine, sağlık ve eğitim alanlarına da yakın olması nedeniyle tercih ediliyor. Temel çalışmalarına Temmuz ayında başlayacağız. Konutların teslim tarihini ise 36 ay olarak öngörüyoruz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.