Tansu Yanık Manisaspor'dan İstifa Etti

Tansu Yanık Manisaspor'dan İstifa Etti

Manisaspor teknik direktör yardımcısı Erkan Aslan'ın kovulmasının ardından diğer yardımcı Tansu Yanık da istifasını verdi.

Manisaspor'da bir ayrılık da Tansu Yanık ile yaşandı. Teknik direktör Taner Taşkın'ın yardımcılık görevini yürüten Erkan Aslan'ın geçtiğimiz günlerde kulüpten kovulmasının ardından, Taşkın'ın diğer yardımcısı Tansu Yanık da istifa etti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Manisaspor en yakın rakibiyle arasında olan 10 puanlık farkın bir ayda 4 puana düşmesinin ardından kulüpte yaşanan ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. Lider konumda olan Manisaspor'da geçen hafta Erkan Aslan kovulmuştu, bugün de Tansu Yanık istifa etti.

Sezon başından beri maddi sıkıntıları anlatarak futbolcuları demoralize ettiği gerekçesiyle kulübün yollarını ayırdığı Erkan Aslan'ın ardından Tansu Yanık yönetime dilekçesini sunarak istifasını verdi. Deneyimli teknik adam Tansu Yanık'ın istifa nedeni olarak Erkan Aslan'ın kovulmasının ardından birinci yardımcı pozisyonuna getirilmeyi beklediği ve beklentisinin gerçekleşmemiş olduğu konuşulurken, Taner Taşkın'ın birinci yardımcılığına getirilen isim Tacettin Yanık oldu. Yanık ve Tacettin Yanık daha önce Menemen Belediyespor'da beraber görev almışlardı.

Taşkın sezon sonunda gidiyor

Teknik heyet ile ilgili sıkıntıları olan Manisaspor'un dertleri bitmezken, daha önce de Keçiörengücü Futbol Takımı'yla yapılan maçta, teknik direktör Taner Taşkın taraftarın protestosuna uğramıştı. Taşkın protesto sonucuyla alakalı olup olmadığı belirlenemeyecek şekilde maç sonrası açıklama yaparak sezon sonunda üstlendiği vazifeden ayrılacağını açıklamıştı.

Öte yandan deneyimli teknik adam son 4 maçın üçünde yenilgi birinde beraberlik alarak büyük puan kaybeden Manisaspor'un önündeki Ankaragücü maçıyla kendini toplayacağını ifade ederek, sezon sonunda şampiyon olacaklarını söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.