Taşeron işçileri için kadro süreci başladı....

Taşeron işçileri için kadro süreci başladı....

Kadroya geçme şartlarını karşılayan taşeron işçiler, bugünden itibaren 10 gün süreyle çalıştıkları iş yerinin ilgili birimine başvuru yapabilecek.

Kadroya geçme şartlarını karşılayan taşeron işçiler için başvuru süreci başladı. Buna göre, açıklanan idarelerde 4 Aralık 2017 itibarıyla çalışanlar kadro başvurusunda bulunabilecekler.

Çalışanların; herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olması, çalıştırılmalarına ilişkin olarak idarelere karşı açtıkları davalardan ve/veya icra takiplerinden feragat edeceğine dair idareye yazılı beyanda bulunması, idarelerden herhangi bir hak ve alacak talebinde bulunmayacağını ve bu haklarından feragat ettiğine dair yazılı bir sulh sözleşmesi yapmayı kabul ettiğini idareye yazılı olarak beyan etmesi gerekecek.


Şartları karşılayanlar başvurularını, bugün başlayıp 11 Ocak'ta sona erecek 10 günlük sürede çalıştıkları iş yerinin personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alım sözleşmesinin yapıldığı birimine yapacak.

TAKVİM NASIL İŞLEYECEK?

Başvuruların ardından, hak sahiplerinin ilanının 12 Ocak-20 Şubat, ilana itirazların 21-23 Şubat, itirazların incelenmesi ve kesin listenin ilanının 24 Şubat-2 Mart, sınavın gerçekleştirilmesinin 3-22 Mart, sınav kuruluna itirazın 23-26 Mart, itiraz incelemesi ve kesin listenin ilanının ise 27-31 Mart tarih aralıklarında yapılması yönündeki tavsiye niteliğindeki takvim işletilecek. Tüm bu aşamaların ardından, hak sahipleri 2 Nisan geçmeden topluca işçi kadrolarına geçirilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.