TDP'nin Kırklareli'nde iktidara hazırlık merkezi açıldı!

TDP'nin Kırklareli'nde iktidara hazırlık merkezi açıldı!

Türkiye Değişim Partisi Lideri Mustafa Sarıgül iktidara hazırlık merkezlerinin açılışlarını sürdürüyor.

Kırklareli'nde  iktidara hazırlık merkezi açılışı gerçekleştiren Sarıgül 1000'den  fazla araç konvoyuyla Trakya'ya çıkarma yaptı.

2907198_810x458.jpg

Mustafa Sarıgül’e Kırklareli iktidara hazırlık merkezi açılışında  2008 yılından beri yanından hiç ayrılmayan Türkiye Değişim Hareketi zamanında da bir çok önemli görevlerde bulunmuş özellikle de TDH Değişim Gençliği Genel Başkanlığı yapan şuan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Demir 'de eşlik etti. Demir içindeki gençlik ruhunu bir kez daha ortaya koydu. Aktif bir şekilde gençler ile elinde meşaleler ,pankartlar ile sloganlar atan Demir gençler ile bu mücadelede bulunmaktan çok mutlu olduğunu, Gençlerin değişimin en önemli parçalarını dile getirdi.

whatsapp-image-2021-03-05-at-09.26.35.jpeg

Şuan Genel Başkan Yardımcısı konumunda da olsa her zaman kendisini Gençlik kollarından gelme olduğunu ve kendisi için gençlerin çok önemli olduğunu açıkladı. Demir ; Kırklareli'ne yıllar önce bir hareketin oluşumu için geldiklerinde gençlik Kolları Genel Başkanı olduğunu şimdi Partiye dönüştürdüklerini gençlerde ki aynı heyecanı, sevinci ,değişime olan inancı, gözlerindeki o tebessümü gördüklerini o heyecanı o enerjiyi aldıklarını söyledi. Mehmet Ali Demir bizlerin Değişime inancı tamdır bizler inandık Değişim Devam Ediyor ,Türkiye'nin artık bir değişime ihtiyacı var dedi. Demir ;Gençler Değişim istiyor ,gençler siyasette söz sahibi olmak istiyor ve bununda tek yolu Türkiye Değişim Partisi ile mümkün gelin ,gelin gençler değişimin bir parçası olun diye noktaladı.

whatsapp-image-2021-03-05-at-09.26.35-(1).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.