Tek elle kullanılabilen tarayıcı: OH browser

Tek elle kullanılabilen tarayıcı: OH browser

Büyük ekranlı telefon kullanıcıları için tek elle telefon kullanmak, çeşitli çözümlere rağmen hala tam olarak verimli değil. Yeni bir tarayıcı olan OH browser (One Handy Browser), konuya güzel bir çözüm getiriyor.

Hepimiz zaman zaman, telefonlarımızı tek elle kullanmak durumunda kalabiliyoruz. Android ve iOS üzerinde, cihazınızı tek elle kullanabilmenizi sağlayan bazı özellikler mevcut olsa da yeni yayınlanmış olan OH tarayıcı, bu işe çok daha farklı bir çözüm getirmiş bulunuyor.

Normalde sağlanan tek elle kullanma çözümleri ekranı, özelliği kapatıncaya kadar küçük bir pencereden kontrol etmenizi sağlamakta. OH tarayıcıda ise üst kısım, sadece ihtiyacınız olduğu anda ekranın ortasına kaymakta. Oldukça pratik olan bu çözüm, size çok fazla vakit kazandıracak.

OH tarayıcının dikkat çeken bir diğer özelliği ise, sizden hiçbir izin istememesi. Çoğu tarayıcının telefon rehberine kadar erişim talep etmesi sizleri rahatsız ediyorsa, OH tarayıcıya bir fırsat tanıyabilirsiniz.

Diğer özellikleri incelediğimizde ise, gece modu, sayfayı pdf olarak indirebilmek gibi standart olarak diğer tarayıcılarda da yer alan özellikler mevcut.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.