Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü, şampiyon oldu

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü, şampiyon oldu

TYF 2021 Optimist Türkiye Takım Yarışı Şampiyonası, B.B. Bodrumspor Yelken Şubesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Yarışların ardından dereceye giren takımlara ödül töreniyle kupaları takdim edildi. Ödül töreninde konuşan TYF Sportif Direktörü Fatih Özmen çok başarılı bir şampiyonayı geride bıraktıklarını ifade ederken madalya alan almayan, yarışan tüm yelkencileri tebrik ettiğini söyledi.

2-002.jpg

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ise Bodrum’da yıllardır gelişen yelken sporuna destek olmak için çalıştıklarını söylerken “Ulusal ve uluslararası alanlarda sporcular önemli başarılara imza atıyorlar. Denizdeki yelkencilerin muhteşem mücadelelerini görüyorum. Sizler derinliğini bile bilmediğiniz sularda yarışıyorsunuz, inanılmaz bir mücadele içerisindesiniz. Yaptığınız iş o kadar büyük ki size saygı duyuyorum. Hem kulübünüzü, hem bulunduğunuz ili, ilçeyi, bir taraftan da ülkemizi dünyanın her yerinde başarıyla ve gururla temsil ediyorsunuz. Bu yüzden sizleri kutluyor, gözlerinizden öpüyorum” dedi.

TYF 2021 Optimist Türkiye Takım Yarışı Şampiyonası’nda zafer Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü’nün olurken ikinciliği Fenerbahçe Doğuş Yelken ve üçüncülüğü B.B. Bodrumspor Yelken Şubesi elde etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.