Tekstilciler dünyaya fiber optik kabloyla bağlanacak

Tekstilciler dünyaya fiber optik kabloyla bağlanacak

Moda Tekstil Konfeksiyoncular Sitesi (MTK) ile Türk Telekom arasında iletişim altyapısının fiber optik kablolarla yenilenmesi konusunda işbirliği protokolü imzalandı.

Türkiye’nin en büyük sektörel tekstil sitesi olan ve 1100 firmada yaklaşık 20 bin kişiye istihdam sağlayan Moda Tekstil Konfeksiyoncular Sitesi (MTK) ile Türk Telekom arasında iletişim altyapısının fiber optik kablolarla yenilenmesi konusunda işbirliği protokolü imzalandı. 

MTK Sitesi katılımcılarının daha yüksek hızda, kesintisiz ve yüksek kalitede haberleşme hizmeti almasını sağlayacak olan projenin iki ay sonunda tamamlanması planlanıyor. Söz konusu iş birliği protokolü MTK Site Yönetim binasında düzenlenen törenle, Türk Telekom İzmir Bölge Müdürü Timur SEVİM ve MTK Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sadi DOĞAN tarafından imzalandı.

“Teknolojik entegrasyon önemli”

MTK Sitesi olarak teknolojik entegrasyona büyük önem verdiklerini söyleyen MTK Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sadi Doğan, “Hızlı ve güçlü internet sağlayıcılarını bölgemizde etkili kılarak üyelerimizin teknolojik alanda bir sorun yaşamamasını istiyoruz” dedi.

“Değişime uyum sağlıyoruz”

Gelişen teknoloji ile ticaretin internete doğru kaydığını da ifade eden Doğan, “Geliştirilen sistemler sayesinde insanlar internet üzerinden ticaret yapar duruma gelmiştir. 21’inci yüzyılda bu yönde gereksinim duyulan talebe uyum sağlamak ve üyelerimizin internet sıkıntısı yaşamaması amacıyla altyapımızı güçlendirme kararı aldık. Değişime uyum sağlıyoruz” diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.