Telegram ve WhatsApp arasında sıkı bir rekabet yaşanıyor!

Telegram ve WhatsApp arasında sıkı bir rekabet yaşanıyor!

Telegram güncellemesi ile gelen yenilikler neler?

Anlık mesajlaşma uygulamalarının en popüler ikilisi farklı özellikleriyle farklı kullanıcı ihtiyaçlarına hitap ediyor. Ancak her iki uygulama da yeni güncellemelerle daha fazla kullanıcıyı kendine çekmek istiyor. Son yayınlanan Telegram güncellemesi de bu anlamda uygulamanın elini güçlendiriyor diyebiliriz. Telegram yeni güncellemesi ile ilgili detayları paylaştı. Son zamanların akıcı ve kullanımı kolay anlık mesajlaşma ve VOIP servisi Telegram, yeni güncellemesi hakkında bilgileri yayınladı. Sürekli yeni özellikler ekleyerek kendisini geliştiren platform, bu güncelleme ile de hatırı sayılacak miktarda yeni özelliklere kavuştu.

Telegram yeni güncellemesi ile birlikte kullanıcılar artık zamanlı mesaj yollayabilecek. İstenilen tarihte mesaj yollamayı sağlayan bu özelliğin, kullanıcıları oldukça mutlu ettiği gözüküyor. Sadece zamanlama değil, artık bu güncelleme ile hatırlatıcı özelliği de aktif hale geliyor. Temalar konusunda ise olay daha da renkli hale geliyor. Artık kullanıcılar istediği renkte tema seçeneklerinden birini kullanabilecek ve oluşturabilecek. Ayrıca temalar diğer kullanıcılarla da paylaşılabilecek.

Güncellemenin diğer bir ana hattı ise gizlilik konusu. Artık yeni bir gizlilik ayarı var ve bu ayar ile kimlerin sizin telefon numaranızı görebileceğini ayarlayabiliyorsunuz. Numaranızla bulunmak istemezseniz de yine bu özelliklerden ayarlarınızı yapıp, gizliliğinizi sağlayabilirsiniz. Diğer bir özellik ise emojiler üzerine eklendi. Telegram üzerinden artık tek bir emoji gönderdiğinizde, daha fazla emojiye kısa bir animasyon eklenebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.