Telegram'dan flaş hamle! Yeni güncelleme yayınlandı!

Telegram'dan flaş hamle! Yeni güncelleme yayınlandı!

Telegram uygulamasına yeni gelen güncelleme ile birlikte artık kullanıcılar profil resmi yerine profil videosu kullanabilecek.

Bu özellikle birlikte profil videosu kullandığınız zaman birisi profilinize girince profil resmi yerine kısa bir video oynatılacak. Ayrıca artık daha önce kullandığınız profil resimlerinizi ve videolarınızı inceleyebilecek, bunları da ana profil resmi olarak kullanabileceksiniz. Eklenen bir diğer özellik ise ön kamera ile çekilen herhangi bir resim yada video artık medya düzenleyicide yumuşak ten seçeneği ile düzenlenebilecek.

Güncelleme ile birlikte gelen diğer özelliklere bakacak olursak, bilindiği üzere Telegram birkaç yıldır dosya yükleme sınırını 1.5 GB olarak tutuyordu ancak bu güncelleme ile birlikte bu sınır 2 GB’a çıkarıldı. Ayrıca Telegram, kişilerinizle aranızdaki mesafeyi belirten yakındaki kişiler özelliğini de geliştirmeye başladı.

Artık biri size bir fotoğraf gönderdiğinde sohbete girmeden fotoğrafın küçük resmini görebileceksiniz. Güncelleme ile birlikte gelen son yenilik ise uygulamadaki müzik çalar kısmı sadece Android kullanıcıları için yeniden tasarlandı. Güncelleme ile gelen başka bir yenilik bulunmuyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.