TEMA Vakfı Aydın'dan Yenipazar’a ziyaret!

TEMA Vakfı Aydın'dan Yenipazar’a ziyaret!

TEMA Vakfı Aydın İl Temsilcisi ve Efeler İlçe Sorumlusu Yenipazar’ı ziyaret etti.

TEMA Vakfı Aydın İl Temsilcisi Mehmet ÖZDEMİR, TEMA Vakfı Efeler İlçe Sorumlusu Ekrem ÇALIK Yenipazar Kaymakamı Sayın Bekir YALÇIN’ı, Yenipazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ayşe ACAR’ı, Yazı İşleri Müdürü Sayın Ayfer MEŞE’yi, Yenipazar Cumhuriyet İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Sayın Ahmet ÖZER’i ziyaret ettiler.

TEMA Vakfı Aydın İl Temsilcisi Mehmet ÖZDEMİR Yenipazar ziyareti ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;  “1Bu gün ülkemizin en sakin ve en temiz kenti, Milli Mücadele Kahramanı Yörük Ali’nin şehri Yenipazar’dayız. Yenipazar Kaymakamı Sayın Bekir YALÇIN’ı ziyaret ettik. TEMA Vakfı çalışmaları hakkında bilgi sunduk. 

Yenipazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ayşe ACAR’ı ziyaret ettik. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yenipazar’ın Çulhan Mahallesinden, Üniversitenin Eğitim Yönetimi, Denetim, Teftiş Planlaması ve ekonomisi bölümünde yüksek lisansını tamamlamış bir eğitimci, bir öğretmen.

Yenipazar Hükümet Binasında ve okulumuzda vardığımız her kapıda dostça ve güler yüzle karşılandık. İlçe Yazı İşleri Müdürü Sayın Ayfer MEŞE’yi ziyaret ettik. Kaymakam Sayın Bekir YALÇIN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ayşe ACAR gibi, Güler yüzle ve dostça karşıladı bizi.  

TEMA Vakfı’nı tanıtmak, Su konusunda öğrencilerimizi bilgilendirmek üzere, Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu’na vardık. Okul  Müdürü Sayın Ahmet ÖZER, Müdür Yardımcısı Sayın Ali Rıza TEKSAN, TEMA Vakfı Okul Koordinatörü ve TEMA Vakfı Eğitim Gönüllüsü Hümeyra Ceylan SOYLU, Barış YAZICI, Ayşegül TELEF, Dilek TÜRKOĞLU, Halim Cihat YEŞİLÇINAR, Kadriye AYDOĞAN öğretmenlerimizle tanıştık. Okul yönetici ve öğretmenlerimizin yakın ilgisine muhatap olduk. 

Okul Salonunda birinci oturumda; geleceğimiz, en değerli varlığımız çok sevimli, pırıl pırıl 66 ilkokul ve ortaokul beşinci sınıf öğrencilerimize, ikinci oturumda aynı derecede güzel, ilgili, 89 ortaokul öğrencilerimize TEMA Vakfı tanıtımı, Su sunumu yaptık.

Yenipazar ziyaretimizde; Başta Kaymakamımız Sayın Bekir YALÇIN olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ayşe ACAR, İlçe Yazı İşleri Müdürü Sayın Ayfer MEŞE, Yenipazar Cumhuriyet İlk ve Ortaokul Müdürü Sayın Ahmet ÖZER, Müdür Yardımcısı Ali Rıza TEKSAN, öğretmenlerimiz Hümeyra Ceylan SOYLU, Barış YAZICI, Ayşegül TELEF, Dilek TÜRKOĞLU, Halim Cihat YEŞİLÇINAR, Kadriye AYDOĞAN ile sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum. TEMA Vakfı Aydın gönüllülerinin selam, sevgi ve saygılarını sunuyorum.” Dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.