"Temiz ve Yaşanabilir Çevre” etkinliği Çeşme'de düzenlendi!

"Temiz ve Yaşanabilir Çevre” etkinliği Çeşme'de düzenlendi!

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu İzmir Efes Rotary Kulübü, Efes Rotarakt ve Efes İnterakt Kulüpleri iş birliği ile Çeşme’de “Temiz ve Yaşanabilir Çevre” etkinliği gerçekleştirdi.

Çeşme Yıldız Burnu sahilinde gerçekleşen etkinliğe “Temiz ve Yaşanabilir Çevre Komitesi”, “Denizin Mavisi: Dip ve Kıyı Temizliği” Komitesi ile birlikte bölgeye bağlı pek çok kulüp üyesi katıldı. İzmir Efes Rotary, Rotarakt ve İnterakt Kulüpleri sürdürülebilir çevre bilincini gelecek nesillere de aktarmak amacıyla kıyı temizliği etkinliği düzenledi. Çeşme Yıldız Burnu’nda gerçekleşen etkinlikte sağlıklı yaşam, sürdürülebilir kalkınma ve en önemlisi gelecek nesiller için çevreyi koruma görev ve sorumluk bilincinin yaygınlaştırılması gerektiğini belirten İzmir Efes Rotary Kulübü Başkanı Tuba Alpyıldız, “Çevreye duyarlı ve toplumu düşünen bireyler olarak gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak durumundayız. Efes Rotary, Rotarakt ve İnterakt Kulüpleri olarak Bölge Çevre Komitesi ve diğer kulüp üyesi dostlarımızın da desteği ile geniş katılımlı bir etkinlik düzenleyerek çevre halkı üzerinde de olumlu bir etki yarattığımıza inanıyorum. Bölgemizin en gençleri olan Efes İnteraktörlerimiz ile “gelecek” ve “bugünkü” nesiller olarak ortak bilinçle hareket ettik.” dedi.

foto-2-003.jpg

Toplanan çöplerin “Azalt, Dönüştür, Yeniden Kullan” sloganıyla görsel ve fonksiyonel metalar haline getirilerek geri dönüşümlerinin sağlanacağını belirten Alpyıldız etkinliğe katılarak destek veren tüm üyelere ve tüm kulüplere ayrı ayrı teşekkür etti.

foto-6.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.