Temmuz ayında en çok Fenerbahçe konuşuldu

Temmuz ayında en çok Fenerbahçe konuşuldu

Medya Takip Merkezi (MTM), Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı Temmuz ayı raporunu açıkladı.

2019 – 2020 sezonu öncesinde açılış kampını gerçekleştiren takımlar geride bıraktığımız Temmuz ayında hazırlık maçları ile kendilerini test ettiler. Fenerbahçe, hazırlık maçını oynadığı TFF 1'inci Lig ekibi Boluspor'u 2-0 mağlup etti. Galatasaray ilk hazırlık maçında FC Wil’i tek gol ile mağlup ederken, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde Pendikspor ile bir araya gelen Siyah Beyazlı ekip de 2-1’lik skor ile ilk hazırlık maçının kazananlarından oldu.

Temmuz Ayının Zirvesi Sarı - Lacivert

Geçen sezon tüm camiada yaşanan hayal kırıklığını hafızalardan silmek isteyen Fenerbahçe futbol takımı, 2019-2020 sezonu çalışmalarına Fenerbahçe Can Bartu tesislerinde start verdi. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde top başı yapan sarı-lacivertliler, İstanbul etabının ardından Düzce’de bulunan topuk yaylasına hareket etti. Burada takımı bekleyen Fenerbahçeli taraftarların yoğun ilgisi eşliğinde hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, topuk yaylası kampı boyunca Bursaspor, Wolfsburg ve Hertha Berlin ile hazırlık maçı yaptı. 

İmparator Birinci Sırada

Galatasaray'ın deneyimli teknik direktörü Fatih Terim, geçtiğimiz Temmuz ayında da medyadaki yerini korumayı başardı. Türk milli takımından aldığı tazminat nedeniyle sık sık spor kamuoyunda gündeme oturan Terim bu kez de, Fenerbahçe divan kurulu toplantısında Ali Koç'un kendisine yönelik açıklamalarına, sosyal medya hesabından verdiği cevap ile gündemdeydi. Başarılı antrenör; twitter hesabından geçmişte yaptığı açıklamalardan bir kesiti "Arkadaşlar biz yola çıktığımızdan beri elinden geleni ardına koymayan eksik olmadı çok şükür! Aramızda hala anlamayanlar varmış... O zaman bir kez daha..."notuyla paylaştı. 

Kampın Yıldızı Ahmet Ağaoğlu

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Linz şehrinde gerçekleştiren bordo-mavilileri takım kampında yalnız bırakmayan başkan Ahmet Ağaoğlu, teknik heyeti ve futbolcuları gelecek sezon için motive etti. Aynı zamanda taraftarlara olan yaklaşımıyla da alkış toplayan Ağaoğlu, adeta kampın yıldızı konumuna geldi. Kulübün 52. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında gurbetçi gençler taraftar grubunun Haliç’teki Sütlüce Parkı'nda düzenlediği "Trabzon için 1 meşale de sen yak" etkinliğine de katılan Trabzonspor kulübü başkanı Ahmet Ağaoğlu; bütçelerine uygun ve gerçekten hizmet edecek bir forvet aradıklarını, John Obi Mikel transferini büyük gizlilik içinde yürüttüklerini ve Yusuf Yazıcı için ise; "Bizim en değerlimiz." açıklamasında bulundu. Etkinlikle ilgili de konuşan Ağaoğlu; “Taraftarımızla birlikte olunca çok güzel, şirin ve tehlikeli oluyoruz. Bu açıklamam yanlış anlaşılmasın, rakiplere güç gösterisi olarak algılansın” şeklinde konuştu. 

Ahmet Ağaoğlu 8 bin 217 habere konu olarak geçtiğimiz ayın en çok kaleme alınan kulüp yöneticisi oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.