Tenis turnuvasında geri sayım başladı

Tenis turnuvasında geri sayım başladı

Çok sayıda tenisçinin kayıt yaptırdığı ve ilginin beklenenden büyük olduğu turnuvayı Bostanlıspor Kulübü düzenliyor.

Karşıyaka Belediyesi, Migros, Ramiz, Karşıyaka Haber Gazetesi'nin destek verdiği ve Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri Kortlarında oynanacak "Karşıyaka Belediye Başkanlığı Tenis Turnuvası"nda ilk gün maçları 16 Eylül'de  başlayacak.


Karşıyaka'da yapılacak tenis turnuvasının heyecan zevkle izleneceğini belirten Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, tüm teniscileri şampiyonaya davet etti.


Organizasyon Komitesi adına Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, turnuvayla ilgili şu açıklamayı yaptı:
"Erkekler +25, +35, +45, +55, bayanlar +20, +40, çift bayanlar toplam +50, çift erkekler toplam +60 kategorilerinde yapılacak olan şampiyonada birinciler sürpriz hediye verilecek. Tüm katılanlara da şampiyona anısına madalya armağan edilecek. Tenislerimizdeki kortlarda ilk kez böyle bir organizasyon düzenliyoruz. Turnuvanın genel direktörlüğünü Özgün Doğan, yönetimini ise Muharrem Döker, Volkan Çetin, Yiğit Erboy yapacak. Son kayıt tarihi 6 Eylül olup, kaydını yaptıran tenisciler 8-15 Eylül tarihleri arasında (saat 13.00-15.00) antrenörlerimizle ücretsiz olarak antrenman amacıyla kortlarımızda tenis oynayabilecek. Şampiyonaya tüm teniscilerimizi davet ediyor ve katılmalarını bekliyoruz. Kayıtlar Bostanlıspor Kulübü'nde yapılıyor. Turnuvanın maçları hafta sonu gündüz ve akşam saatlerinde oynanacak."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.