Teoman, Gripin ve Sena Şener Aynı Sahneyi Paylaştı

Teoman, Gripin ve Sena Şener Aynı Sahneyi Paylaştı

YouTube konser kanalı “Live From İstanbul”un ilk festivali “Live From İstanbul Fest”, Bayhan Müzik organizasyonuyla, bu hafta sonu Teoman, Gripin, Sena Şener performansları ile İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu sahnesinde gerçekleşti.

Her yaştan gencin yoğun ilgi gösterdiği tek günlük festival tadındaki konserleri binlerce İstanbullu izledi. Gecenin açılışını Sena Şener yaptı. Gripin yeni şarkı müjdesi verdi. Teoman festivalin kapanışına enerjisi ve performansı ile imza attı. Son dönemin ilgi çeken genç isimlerinden Sena Şener, farklı tarzı, kendi şarkıları ve coverları ile gecenin açılışını yaptı. "18 yaşında, evde yazdığım şarkıların şimdi sizlere bu kadar dokunabilmesi benim için inanılmaz." diyen Şener, Live From İstanbul Fest'in kendine ayrılan bölümünde şarkılarını izleyicilerle birlikte söyledi.

gripin-live-from-istanbul-fest-gorsel3-001.jpg

Sena Şener'in ardından sahneye Gripin çıktı. Türkiye'nin köklü gruplarından Gripin, hitleri ve proje albümlerde söyledikleri şarkılar ile geceyi iyice ısıttı. Grubun solisti Birol Namoğlu son yayınladıkları teklileri "Belki Çok da Şey Yapmamak Lazım"ı söylemeden önce bir de müjde verdi. Gripin'in yeni şarkısı çok yakında müzikseverler ile buluşacak. 1.5 saat sahnede kalan Gripin, salonu dolduranlara şarkıları ile unutulmaz bir gece yaşattı.

Live From İstanbul Fest'in kapanışını ise Teoman yaptı. Konserlerinin klasik girişi "N'apim Tabiatım Böyle" ile başlayan ünlü sanatçı, uzun zaman sonra seyircilerin ayakta olduğu bir konser vermekten, bu enerjiden çok mutlu olduğunu dile getirdi. Performansı ile geceye imzasını atan Teoman'a ilgi büyüktü. Yaz turnesi öncesi gençlerle buluşan Teoman ve İstanbul korosu şarkıları birlikte söyledi.

sena-sener-live-from-istanbul-fest-gorsel3.jpg
İkincisi 16 Mayıs'ta Harbiye Açık Hava'da...

“Live From İstanbul"un ikinci festival günü ise 16 Mayıs'ta. "N Kolay Harbiye Açık Hava Konserleri" kapsamında Gripin, Sena Şener ve Evdeki Saat 'in müzikseverlerle buluşacağı "Live From Harbiye Fest" Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleşecek. Tüm etkinliklerin biletleri Passo'da satışta.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.