Terim onu istedi! İşte Galatasaray'ın ilk transferi

Terim onu istedi! İşte Galatasaray'ın ilk transferi

Galatasaray, Trezeguet’nin 2.5 milyon euroluk opsiyonunu kullanan Kasımpaşa’ya 4 milyon Euro’luk teklif yapma kararı aldığı iddiası ortaya atıldı.

Yeni sezonda Avrupa'da ses getirecek bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'da Trezeguet ısrarı sürüyor... Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim'in takımda görmeyi en çok istediği isimlerden biri olan Mısırlı futbolcu için B Planını devreye soktu. Yönetim kısa süre içinde transfer için düğmeye basacak.

5322454.jpg

​KASIMPAŞA HERKESİ ŞAŞIRTTI

Kasımpaşa bir süredir Galatasaray'ın takibinde olan Trezeguet'nin 2.5 milyon Euro'luk opsiyonunu kullanıp bonservisini almıştı. Sarı-Kırmızılılar bu gelişmeye rağmen transferden vazgeçmedi.

ARADA 3 MİLYON EURO FARK VAR

Yönetim kısa süre içinde Kasımpaşa ile temasa geçecek. Alınan bilgilere göre Galatasaray, 4 milyon Euro'luk teklifte bulunacak. Fakat Kasımpaşa'nın 7 milyon Euro istediği gelen bilgiler arasında.

G.SARAY'DA OYNAMAK İSTİYOR

Galatasaray yönetimi, Trezeguet'nin Dünya Kupası'nda değerinin artabileceğini düşünerek elini çabuk tutmak istiyor. Mısırlı yıldızın Sarı-Kırmızılı takıma çok sıcak baktığı da ifade ediliyor.

Kaynak: Takvim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.