TETİKÇİ KALEM ÖZİPEK YARGIDAN EN AĞIR CEZAYI BULACAKTIR

TETİKÇİ KALEM ÖZİPEK YARGIDAN EN AĞIR CEZAYI BULACAKTIR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, açıklamalarda bulundu. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, yaptıkları yalan haberlerle Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ile belediye yöneticilerini yıpratmaya çalışan kişilere sert tepki göstererek “Tetikçilik değil, gazetecilik yapın” dedi.

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek’in açıklaması şöyle:

“Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve belediye çalışanları hakkında sürekli olarak yalan haberlerle kamuoyu yaratmaya çalışan Bülent Özipek ve yandaşları artık sınırı aşmıştır. Yalan, iftira, karalama kampanyalarının kamuoyunda karşılığı yoktur. Ancak yargı önünde en ağır şekilde cezalarını bulacaklardır.

Kamuoyunu ‘doğru’ bilgilendirmek gibi önemli ve vazgeçilmez bir görevi bulunan gazetecilik mesleğinde ‘basın meslek ilkeleri’nden dahi bihaber olan, ciddiyetten, inandırıcılıktan ve saygınlıktan uzak Bülent Özipek ve havarileri, karanlık zihniyetin maşası olmaktan kurtulamamışlardır. Düne kadar methiyeler düzdükleri Belediye Başkanımız Ömer Günel ve yönetimine karşı başlattıkları iftira yayınların bir tek karşılığı vardır: O da tetikçiliktir.  Gerçek belgelere dayanmadan, kulaktan dolma bilgilerle, şahsi veya siyasi çıkar elde etmek amacıyla yapılan; karalama ve yıpratma dışında bir amacı bulunmadığı aşikâr olan “şeye” gazetecilik değil, olsa olsa tetikçilik denebilir.

26-002.jpg

BÜLENT ÖZİPEK’E AÇIK ÇAĞRI TETİKÇİ OLMA GAZETECİ OL

Son zamanlarda Kuşadası Belediyesi ile ilgili olarak bazı yayın organlarında yer alan ve gerçekle uzaktan yakından ilgisi bulunmayan kimi haberleri (!)  kaleme alan kişiler için de aynı durum söz konusudur. Bülent Özipek adlı şahıs, maddi talepleri ve beklentileri “etik dışı” bulunması nedeniyle karşılanmadığı için belediyemizi, başkanımızı ve belediye personelini hedefe koyarak yalan ve iftiraya dayalı yayınlarına devam etmektedir. Kendilerini akıllı sanan ve ‘çamur at, izi kalsın’ anlayışı ile hareket eden bu kişiler, demokratik yaşamın en önemli unsuru olan gazetecilik mesleğinin saygınlığına gölge düşürdükleri gibi kendilerini rezil rüsva etme konusunda da en ufak bir beis görmemektedirler.

Kendisi hakkında onlarca kez yasal işlem başlatılmış olmasına rağmen bu tavrından vazgeçmeyen Bülent Özipek’in yalanları artık sınırı aşmış ve kendisine hapis cezası yolu görünmüştür. Cumhuriyet Halk Partisi Kuşadası İlçe Başkanlığı olarak bu süreçte de yasal haklarını kullanan Belediye Başkanımız Sayın Ömer Günel’in yanında olmaya ve gelişmeleri kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.