TEV Bursiyerlerinden Bağışçılarına Uzaktan Destek

TEV Bursiyerlerinden Bağışçılarına Uzaktan Destek

Türk Eğitim Vakfı (TEV), ileri yaşta olan bağışçılarını görüntülü arayarak bursiyerleri ve çalışanlarıyla bir araya getirdi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında alınan ek önlemler neticesinde 65 yaş üstü vatandaşlar sokağa çıkamıyor. Ekipler 65 yaş üstü vatandaşların taleplerini yerine getirmek için seferber olmuş durumda. AFAD koordinasyonundaki Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri ve belediyelere bağlı ekiplerin çalışmaları sürmeye devam ederken, ileri yaş bağışçıları için Türk Eğitim Vakfı (TEV) da bu seferberlikte yerini aldı.

Ülkemizdeki ihtiyaç sahibi başarılı gençlerin eğitimine destek olarak, onların geleceğine ışık tutan tüm destekçilerinin her zaman yanında olan Türk Eğitim Vakfı, bağışçılarını bu önemli zamanda yalnız bırakmıyor. Bu mücadelenin olumlu sonuçlanmasında tedbir boyutunun yanı sıra moral – motivasyon tarafında da farkındalığı artırmayı amaçlayan Türk Eğitim Vakfı, bağışçıları ile bursiyer ve çalışanlarını her gün görüntülü olarak bir araya getirip bağışçılarına Türk Eğitim Vakfının kocaman bir aile olduğunu ve her zaman yanlarında olduklarını bir kez daha hatırlatıyor.

Konu özelinde açıklamada bulunan Türk Eğitim Vakfı İzmir Şube Yürütme Kurulu Başkanı Gülnur Soybayraktar “Bağışçılarımız bizim için çok kıymetli. Geçirdiğimiz bu zor zamanlarda onların hatırlarını sormak, morallerini yüksek tutmak için bursiyerlerimizle birlikte düzenli olarak aramalar yapıyoruz. Müşir ve Şenol Avcı bağışçı çiftimiz ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi bursiyerimiz Alperen görüşme gerçekleştirdi. Alperen onlara okumaları için kitap önerisinde bulunurken, Müşir Bey de evde vakit geçirme konusunda tavsiyeler verdi. Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuar bölümü bursiyerimiz Buse, bağışçımız Ziya Gökçe’ye görüntülü konuşmasında yan flütle ‘’Fikrimin İnce Gülü’’ parçasını çalarak mini bir konser verdi. Biz TEV olarak bu süreçte sosyal mesafeye ve yetkililerin #EvdeKal çağrısına kulak veriyoruz. Türkiye’de kocaman bir TEV ailesiyiz. Bu süreçleri dayanışma ve alacağımız tedbirler ile atlatacağımızdan şüphemiz yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.