The Opera Locos, Cemal Reşit Rey'de sahnelenecek!

 The Opera Locos, Cemal Reşit Rey'de sahnelenecek!

The Opera Locos Türkiye’de ilk kez Cemal Reşit Rey Konser Salonu’na geliyor. Müziği, mizahı ve eğlenceyi bir arada sunan gösteri 28 Kasım Perşembe akşamı izleyicilere beklenmedik sürprizlerle dolu neşe dolu bir akşam yaşatacak.

En bilinen opera hitlerini rock ve pop düzenlemelerle seslendiren 5 sıra dışı şarkıcının teatral performansını yansıtan The Opera Locos, operayı yer yaştan ve her kesimden izleyiciye tanıtmak ve sevdirmek amacıyla tasarlandı. Tenor Javier Agullo, Soprano Maria Rey-Joly, Mezzo-soprano Mayca Teba, Bariton Enrique Sanchez ve Kontrtenor Juan Carlos Coronel’in canlı seslendireceği şarkıların enstrüman kayıtları Manuel Coves’in şefliğindeki Orquesta Sinfónica Verum tarafından yapıldı.

The Opera Locos’u tasarlayan ve sahneleyen Yllana, 1991 yılıında Juan Francisco Ramos, Marcos Ottone, David Ottone, Joseph O´Curneen ve Fidel Fernández tarafından kuruldu ve o günden bu yana kendi prodüksiyonu olan 30’un üzerinde gösteri sahneledi.

44 ülkede, 3 milyondan fazla kişiye yaklaşık 12.000 gösteri sunan topluluk, New York, Montreal, Mexico DF, Roma, Milan, Londra, Paris ve daha birçok şehrin en saygın salonlarında izleyenlerle buluştu.

New York Fringe Festivali, Edinburgh Fringe Festivali, Tolouse Printemps des Courages Festivali ve Montreal Juste Pour Rire Festivali gibi birçok festivale de katılan Yllana, İspanya’nın ünlü müzikali “Hoy No Me Puedo Levantar” ı da yönetti.

Voca People (İsrail), Ye – Gam (Kore), Arturo Brachetti (İtalya) gibi prestijli topluluklarla aynı artistik çizgide ilerleyen Yllana, orijinal ve yaratıcı gösterileri, renkli kostümleri ve enerjik performanslarıyla tüm dünyada izleyenleri büyülemeye ve güldürmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.