TİCARET BAKANLIĞINDAN RADYO TRAFİK İZMİR’E ÖDÜL

TİCARET BAKANLIĞINDAN RADYO TRAFİK İZMİR’E ÖDÜL

Radyo Trafik İzmir ve Saran Holding trafik radyolarında eş zamanlı yayınlanan “Figen Yemenici ile Tüketicinin Sesi” programı, Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen “Tüketici Ödülleri” kapsamında Radyo-Televizyon dalında ödüle layık görüldü.

Saran Holding kuruluşu olan Radyo Trafik ailesine 3 Ekim 2018 tarihinde dahil olan Radyo Trafik İzmir, trafik ve ulaşım dışında da dinleyicilerinin sesi olmaya devam ediyor. Tüketicilerin yaşadığı sorunların ele alındığı, dinleyenlerin bilgilendirilip yönlendirildiği “Figen Yemenici ile Tüketicinin Sesi” programı Ticaret Bakanlığı tarafından ödüllendirildi. Radyo Trafik İzmir Yayıncısı Figen Yemenici moderatörlüğünde, TükoDer İzmir Şubesi Hukuk İşlerinden Sorumlu Bşk. Yrd. Av. Ali İhsan Arıcan’ın yorumlarıyla tüketicilerin sorunlarına çare aradığı program, “Tüketici Ödülleri” kapsamında “Radyo-Televizyon Programı Ödülü” dalında ödülü almaya layık görüldü.

tuketici-odulu.png

Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü Eğitim ve İstatistik Şube Müdürlüğü koordinesinde 24.’sü düzenlenen “Tüketici Ödülleri” tüketicinin korunması ve bilinçlendirilmesi ile yasal haklarını kullanması konusunda özendirilmesi, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan firmaların ve tüketici hukuku veya tüketicinin korunması ile ilgili bilimsel çalışmaların teşvik edilmesi amacıyla düzenleniyor. 

 “Tüketicinin Sesi” programının yapımcı ve sunucusu Figen Yemenici, Ticaret Bakanlığı Söğüzözü Yerleşkesi’nde düzenlenen törende ödülü Ticaret Bakanı Yardımcısı Sezai Uçarmak’ın elinden aldı. Törenin ardından açıklamada bulunan Yemenici, Radyo Trafik İzmir olarak tüketicinin sesi olmayı sürdüreceklerini söyledi.

“Figen Yemenici ile Tüketicinin Sesi” programı 102.5 Radyo Trafik İzmir ve diğer trafik radyolarında 15 günde bir yayınlanmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.