TikTok rüzgarı esmeye devam ediyor!

TikTok rüzgarı esmeye devam ediyor!

TikTok, 16-22 Eylül tarihleri arasında yeni bir hafta başlattı.

Yeşil Hafta olarak ilan edilen haftada çevre ile ilgili farkındalık artırılacak. Çevre için harekete geçen TikTok kullanıcıları kampanyada, plastik atıklardan enerji tasarrufuna; gıda israfından dünya temizlik gününe kadar birçok alanda farkındalık yaratmak için özel etiketlerle paylaşım yaptı.

TikTok kullanıcıları farkındalık oluşturdu

#enerjitasarrufu etiketini kullanan TikTok kullanıcıları, evde enerji tasarrufu yapılacak birçok alana dikkat çekti. Bunlar arasında gereksiz ışıkların söndürülmesi, su tasarrufu ve kullanılmayan elektrikli aletlerin fişten çekilmesi gibi konular yer alıyor. Dünyadaki sınırlı kaynaklara dikkat çekilen kampanyada #enerjitasarrufu etiketiyle toplamda 26 milyon paylaşım yapıldı.

İklim değişikliği günümüzde birçok sivil toplum kuruluşu tarafından dile getiriliyor. Yeşil Hafta kapsamında da #iklimiçin etiketiyle en çok paylaşım yapılan başlık oldu. Toplamda 201 milyon paylaşımın yapıldığı #iklimiçin etiketiyle kullanıcılar özel TikTok efektleriyle iklim değişikliğinin gözle görülür etkilerine dikkat çekti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.