TMVFL Milli Karması ile Şöhretler Karması karşı karşıya geldi!

TMVFL Milli Karması ile Şöhretler Karması karşı karşıya geldi!

5.5 yaşındaki spinal müsküler atrofi (SMA) Tip-1 hastası Duru Meriç'in tedavisine katkı sağlamak için önemli bir futbol organizasyonu düzenlendi

Mehmet ÖZDOĞRU- Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu (TMVFL) tarafından Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda organize edilen etkinlikte TMVFL Milli Karması ile Şöhretler Karması karşılaştı. Dostluk maçında eski futbolcular, teknik adamlar, siyasiler ve bürokratlar, "Duru'nun kaslarını kullanamadığı hayatta tutunma çabasına nefes olmaya hazırız. Biz birlikte biriz" mesajı verdi.

ozd-3657.jpg

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda düzenlenen destek maçı öncesi Amerikalı sanatçı Della Miles ve opera sanatçısı Evrim Keskin mini konser verdi. Başlama vuruşunu Della Miles'in yaptığı dostluk maçında Şöhretler Karması’nda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya ile Sportif Menajeri İlhan Şahin ve eski futbolcular Hayrettin Demirbaş, Altay Dağdelen, Orhan Üstündağ gibi isimler yer aldı. TMVFL Milli Karması’nın kaptanlığını Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz yaptı. Karşılaşma 4-4 beraberlikle sona erdi.

ozd-3629.jpg

Şöhretler karmasında yer alan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Sadece Duru için değil, Duru gibi şu anda hayata tutunmaya çalışan birçok evladımız için buradayız. Farkındalık yaratmak için buradayız. Şifa bekleyen herkese Allah’tan şifa diliyorum. Bu destekler çok önemli. Aileleri onların yanında olduğumuzu bu vesileyle öğrenmiş oluyorlar. Onların da desteğe ihtiyaçları var. Biz buradayız, her zaman onlarla beraberiz. Duru’ya da buradan selamlar gönderiyorum” dedi.

ozd-3589.jpg

Dostluk maçının ilk yarısında top koşturan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Duru’ya ve hasta çocuklara destek olmaya çalıştıklarını belirterek, “Ne kadar katkımız olursa kendimizi mesut hissederiz. İnşallah evladımız sağlığına kavuşur. Ailesi de mutlu olur. Allah onlara şu anda sabır versin, çalışma kuvveti versin. İnşallah biz de böyle organizasyonlar oldukça evlatlarımızın halkımızın yanındayız” diye konuştu.

msp-8121.jpg

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu (TMVFL) Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu da federasyon olarak bu tip sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini söyleyerek, “Biz her zaman bu projelerin içinde olacağız. Öncekilerde olduğu gibi inşallah bu organizasyon da amacına ulaşır” dedi. Tribünde yer alan seyirciler, “Duru sen bizim her şeyimizsin” tezahüratları yaptı.

msp-8113.jpg

Maçın sonunda Hamza Hamzaoğlu, Duru’nun annesi Özlem Meriç ve babası Özgün Meriç’e hatıra olarak imzalı Çaykur Rizespor forması hediye etti.

msp-8103.jpg

SMS YA DA BANKA HESABI İLE YARDIM

Minik Duru'ya destek olmak isteyenler cep telefonlarından, "DURU" yazıp 1704'e mesaj atarak kampanyaya 20 TL'lik katkıda bulunabilecek veya açılan banka hesabına destek olabilecek.

msp-8082.jpgmsp-7915.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum